- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erika10
tag
Sziasztok!
Amióta először megláttam a desire-t tudtam, hogy ez, kell. Gondoltam be is ujjitok egyet. (ha lejjebb megy az ára) Aztán jöttek a negatív tényezők, aksi, ár, magyar nyelv nuku… meg sorolhatnám. Nem vettem meg.
Nagyon tetszett ez a telefon idáig, Ő volt a befutó.(végre van magyar nyelv, stb.) Most meg itt ez a teszt, meg a véleményetek, a csúszkáról. Nem tudom mi tévő legyek egy biztos a telefon vásár elmarad. Már egy éve várok egy olyan telefonra, ami nem lemondásokkal jár. de talán ilyen nem is lesz. Ezt azért elmegyek megtapizni.
De másról nem is írtok, mit szóltok, a képekhez nem tudom, hogy a nem lett be állítva rendesen, a kamera vagy tényleg ilyen gagyi. A teszt videó jó, de nem esett le az állam.
Tudom, tudom a videózásra inkább a Desire HD ajánljátok, de annak meg botrány az üzem ideje, meg egyébként is egy nagy tepsi.
Kíváncsiság képen megnéztem a sima Desire fényképeit és jobbak. Ez durva.
Mi lett veled HTC?
ja és nem mintha szolgáltató függő lennék, de nálunk miért nem lehet kapni a szolgáltatóknál ilyen telókat, akkor az átlagember is meg tudná venni és nem kellene egy fél évig spórolni az egész családnak egy telefonra.[ Szerkesztve ]
Nem az a ciki, ha nem tudsz, hanem az, ha nem is akarsz…
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest