Új hozzászólás Aktív témák

• Erika10

tag

Sziasztok!
    Amióta először megláttam a desire-t tudtam, hogy ez, kell. Gondoltam be is ujjitok egyet. (ha lejjebb megy az ára) Aztán jöttek a negatív tényezők, aksi, ár, magyar nyelv nuku… meg sorolhatnám. Nem vettem meg.
    Nagyon tetszett ez a telefon idáig, Ő volt a befutó.(végre van magyar nyelv, stb.) Most meg itt ez a teszt, meg a véleményetek, a csúszkáról. Nem tudom mi tévő legyek egy biztos a telefon vásár elmarad. Már egy éve várok egy olyan telefonra, ami nem lemondásokkal jár. de talán ilyen nem is lesz. Ezt azért elmegyek megtapizni. :D
    De másról nem is írtok, mit szóltok, a képekhez nem tudom, hogy a nem lett be állítva rendesen, a kamera vagy tényleg ilyen gagyi. A teszt videó jó, de nem esett le az állam.
    Tudom, tudom a videózásra inkább a Desire HD ajánljátok, de annak meg botrány :Y az üzem ideje, meg egyébként is egy nagy tepsi. :(
    Kíváncsiság képen megnéztem a sima Desire fényképeit és jobbak. Ez durva.
    Mi lett veled HTC?
    ja és nem mintha szolgáltató függő lennék, de nálunk miért nem lehet kapni a szolgáltatóknál ilyen telókat, akkor az átlagember is meg tudná venni és nem kellene egy fél évig spórolni az egész családnak egy telefonra.

[ Szerkesztve ]

Nem az a ciki, ha nem tudsz, hanem az, ha nem is akarsz…

Új hozzászólás Aktív témák