Hirdetés
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erika10
tag
Sziasztok!
Amióta először megláttam a desire-t tudtam, hogy ez, kell. Gondoltam be is ujjitok egyet. (ha lejjebb megy az ára) Aztán jöttek a negatív tényezők, aksi, ár, magyar nyelv nuku… meg sorolhatnám. Nem vettem meg.
Nagyon tetszett ez a telefon idáig, Ő volt a befutó.(végre van magyar nyelv, stb.) Most meg itt ez a teszt, meg a véleményetek, a csúszkáról. Nem tudom mi tévő legyek egy biztos a telefon vásár elmarad. Már egy éve várok egy olyan telefonra, ami nem lemondásokkal jár. de talán ilyen nem is lesz. Ezt azért elmegyek megtapizni.
De másról nem is írtok, mit szóltok, a képekhez nem tudom, hogy a nem lett be állítva rendesen, a kamera vagy tényleg ilyen gagyi. A teszt videó jó, de nem esett le az állam.
Tudom, tudom a videózásra inkább a Desire HD ajánljátok, de annak meg botrányaz üzem ideje, meg egyébként is egy nagy tepsi.
Kíváncsiság képen megnéztem a sima Desire fényképeit és jobbak. Ez durva.
Mi lett veled HTC?
ja és nem mintha szolgáltató függő lennék, de nálunk miért nem lehet kapni a szolgáltatóknál ilyen telókat, akkor az átlagember is meg tudná venni és nem kellene egy fél évig spórolni az egész családnak egy telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma QWERTY billentyűzettel ellátott androidos csúcskészülék a HTC-től, melynek az újfajta nyitómechnikán kívül nincs komolyabb baja.
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Padavan firmware
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Drón topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink - 1 ÉV Garancia , Kártyafüggetlen, E595
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green - 1 ÉV Garancia , Kártyafüggetlen, E594
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV Garancia , Kártyafüggetlen, E593
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV Garancia , Kártyafüggetlen, E592
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue - 1 ÉV Garancia , Kártyafüggetlen, E591
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest