Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
compi.hu
senior tag
hello! Fontos kérdésem lenne:
Én is vettem egy Desire Z-t viszont nem kaptam hozzá 8Gbos microSDt! Ezzel csak én jártam így, vagy tényleg nem kapunk hozzá? :S:SAz a rossz hirem van, hogy teget atb..tak mint sz..t a palankon. A 8G-s kartya a gyarban kerul bele, azon vannak az eloretelepiytett terkepek a beepitett navigaciohoz. A masik rossz hirem az, hogy mivel ezt nem azonnal az atvetelkor jelezted, siman azt fogjak mondani hogy "hat pedig mi nem nyultunk hozza", pedig nagyobb osszeget tennek ra hogy az uzletben "privatizalta" ki valaki a kartyat. Esetleg valaki visszahozta vasarlas utan a keszuleket kartya nelkul (8 ill 3 napon belul a vasarlas modjatol fuggoen), a boltban meg nem csekkoltak le es eladtak neked a keszuleket mint ujat. Egyik verzio sem vet tul jo fenyt az uzletre. Elarulhatnad hol vetted, mar csak hogy veletlenul se vasaroljon epelmeju forumtars arra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma QWERTY billentyűzettel ellátott androidos csúcskészülék a HTC-től, melynek az újfajta nyitómechnikán kívül nincs komolyabb baja.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest