- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leskin
tag
A szoftver lassúsága a sense felület új fejlesztésének tudható be - szerintem egyszerű hiba, hogy ennyire erőforrás igényes, ezt elszabták picit. Nem szabad a térkép appot kitenni homes creenre, valamint galériát sem szereti, és úgy általában a memória igényes widgeteket, ezek nagyon belassítják a sense felületet (persze még ekkor is fényévekkel gyorsabb mint pl a sima desire . Mellesleg sebesség tekintetében nem hiába írta a tesztíró, hogy gyorsabbnak tűnik neki, mint a HD. Ugyanis a freki nem minden... Ezzel majd a hozzászólásom végén foglalkozok, most találtam pont egy amatőr(értsd nem gyártói oldalon működő emberke) összehasonlítását, ami eléggé megmagyarázná a dolgot
Kedd reggel óta van meg a teló, mechanikát egyszer sem sikerült amúgy magamra billenteni, életszerűtlen, hogy akár csak függőlegesbe is emeljem a telefont nyitott qwerty-vel - most próbáltam a teszt hatására, és kb 15-20 fokkal kell túlbillenteni magunk felé (ami azt jelenti hogy 105- 110 fokkal kell kibillenteni vízszintből...),. hogy becsapódjon a bill. Tartósságról meg nem illik beszélni amíg ki nem derült mi lesz valójában egy év intenzív használat után... (de 2 év garom van rá- tehát nekem nyóc, max cserélik a nyitó mechanizmust De ezt csak az évek döntik el. Ránézésre én sem hiszem hogy nagyon tartós lenne, de 1. htc-nél csak tudják mit csinálnak, 2. ezek fém, minőségi anyagok, nem gagyi műanyag, 3. ha 2 év ne adj' istenmúlva kiderül, hogy alig volt mechanika meghibásodás, és tök tartós a dolog, a tesztíró már nem fog elnézést kérni....
Azt kell mondjam jelenleg a legjobb androidos telok között ott van a desire, qwerty-s androidból pedig nincs jobb... (volt desirem, de qwerty hiánya miatt inkább x10 mini prot használtam eddig... Egyetlen hátránya az 5 mpixel kamera gyengébb muzsikálása (HD-hoz képest), de hirtelen fotózni jó, ha meg eleve fotózni akar az ember viszi magával a tükörreflexest...
Egy szó mint száz, a jelenleg elérhető legjobb qwerty android azért tetszett-nél jobbat érdemelne
Procikról frekikről:
Most találtam az alant lévő összehasonlítást (xda-n). Hivatalos htc álláspont szerint is a Z legalább ekvivalens erőforrással rendelkezik mint a HD (sebességben), mégpedig az újabb generációs procinak köszönhetően - kisebb fogyasztás mellett (nem mellesleg benchmarkok is alátámasztják ezt - pl 4x(!!!) gyorsabb mint a sima desire a tesztekben...). Azaz nem csak a GHZ számít. Valamint azt is olvastam hogy 1 ghz-re huzva a Z prociját érjük el a gyári hivatalos frekit(procigyártó szerint), ellenben fogyasztás akkor megnő - ezért van 800-ra skálázva... alant a HD és a Z összehasonlítása xda-ról (csak cpu-gpu oldalról, nem teljes lapkakészlet, az külön megér egy misét), a konklúzió szerint desire Z hardware szempontjából jobb... bár tegyük hozzá, hogy csak egy mezei postoló szerint, nem gyártói vélemény Mondjuk engem hidegen hagy, ami nekem számít a fizikai qwerty De azt erős állítani, hogy a desire z a hd lebutítása lenne van benne innováció rendesen ;D Az sem mellékes, hogy az alap alkalmazásoknak, sőt, gyk. minden alkalmazásnak elég a 800-as freki a villám működéshez, a csili-vili, a grafikai része fogja vissza általában a rendszert, a gpu ellenben ezt a részt megoldja, nincs is szükség nagyon magasabb frekire dedikált grafikus gyorsítóval... Itt már sokszor a memória (sdcard) a szűk keresztmetszet, nem a proci vagy más chipkészlet elem...Desire Z using second generation of Qualcomms Snapdragon, as i write in other post, read this:
My opinion : Desire Z is faster .. and do you know why?
So..
Desire HD using Qualcomm QSD8255 -> it is Snapdragon 1st generation
specifications:
Scorpion 1 GHz CPU
Integrated 3G mobile broadband connectivity
QSD8250 supports GSM, GPRS, EDGE and HSPA networks
QSD8650 supports CDMA2000 1X, 1xEV-DO Rel 0/A/B, GSM, GPRS, EDGE and HSPA networks
Low-power 65nm process technology
High-definition (720p) video recording and playback up to 30 frames per second
Multiple video codecs: (MPEG-4, H.264, H.263, VC-1, Sorenson Spark, VP6)
GPU - 3D graphics with up to 22M triangles/sec and 133M 3D pixels/sec
High-resolution up to WXGA (1280x720) display support
12-megapixel camera support
Built-in seventh-generation gps engine with Standalone-GPS and Assisted-GPS modes
Support for Wi-Fi� and Bluetooth� connectivity
Multiple audio codecs: (AAC+, eAAC+, AMR, FR, EFR, HR, WB-AMR, G.729a, G.711, AAC stereo encode)
Support for mobile broadcast TV (MediaFLO™, DVB-H and ISDB-T)
Support for Android™, Brew� Mobile Platform and Windows� PhoneBud Desire Z using Qualcomm MSM7230 -> Snapdragon 2nd generation
Specifications:
Scorpion 800 MHz CPU (can be safely overclocked to 1GHz = Recommanded Maximum )
Integrated 3G mobile broadband connectivity
MSM7230 support for HSPA+ networks - up to 14 Mbps downloads and 5.76 Mbps uploads
MSM7630 support for HSPA+ networks - up to 14.4 Mbps downloads and 15.761 Mbps uploads – as well as CDMA2000 1X, 1xEV-DO Rel A/B, GSM, GPRS and EDGE
Low-power 45nm process technology for higher integration and performance
High-definition (720p) video recording and playback up to 30 frames per second
Multiple video codecs: (MPEG-4, H.264, H.263, VC-1, DivX, DivX 3.11, Sorenson Spark, VP6)
High-performance GPU - up to 41M triangles/sec and 245M 3D pixels/sec and dedicated 3D/2D acceleration engines for Open GLES 2.0 and Open VG 1.1 acceleration
High-resolution XGA (1024x768) display support
12-megapixel camera support
Built-in eighth-generation gps engine with Standalone-GPS and Assisted-GPS modes
Support for Wi-Fi� and Bluetooth� connectivity
Multiple audio codecs: (AAC+, eAAC+, AMR, FR, EFR, HR, WB-AMR, G.729a, G.711, AAC stereo encode)
Support for mobile broadcast TV (MediaFLO™, DVB-H and ISDB-T)
Support for Android™, Brew� Mobile Platform and Windows� PhoneSo Desire Z have:
CPU on 800MHz .. but not problem go to 1GHz = Same as Desire HD
GPU 2 x better then Desire HD GPU = +1 to Desire Z
45nm technology - Desire HD have 65nm technology = +1 to Desire ZSo in SoC category is Desire Z better then Desire HD.
Samu S5
-
tara.riot
csendes tag
Ha visszaolvasol, láthatod hogy már van ilyen tulaj és azt is, hogy 135k-ért kapható.
Nagyon kemény, hogy mennyire befolyásolja egy cikk az embereket és hogy milyen véleményekkel tudnak előállni úgy, hogy csak a monitort bámulva találkoztak egy készülékkel.
Nem is olvasom tovább ezt a topikot, mert teljesen felesleges, amit akartam leírtam, hogy legyen más vélemény is egy tulajdonostól. A kommenteket olvasva még annyit tudok hozzáfűzni az eddig leírtakhoz, hogy a szoftver pörög, semmilyen akadást nem tapasztaltam.
További kellemes "boncolgatást".
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest