- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
solanthugor
aktív tag
válasz
dani3l #39682 üzenetére
Hmm, értem..
Garival nem lesz gond, lassan úgy is két éves a telefon.
Na csak hogy ne legyen minden patent, a hozzákapott töltőfej kicsit gány, lassan tölt, másfél óra alatt 40%, illetve égett szaga van kicsit, úgyhogy le cseréltem, nehogy valami bajt csináljon.Egyébként nekem a sense miatt tetszik az egész, meg ugye a telefon is szép, legalábbis nekem tetszik, szép letisztult, a hardver pedig bár öreg, de éppen megfelelő erősségű nekem.
Majd fellökök valami sense-s romot.
A sense 4-nek örülnék ha meg tudnák csinálni rendesen, bár tudom erre vajmi kevés esély van.
Szóval azt mondjátok a miui is nyerő, majd lehet kipróbálom azt is, régebben már használtam, igaz nem desire-n, szóval majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Szólánc.
- Használt VGA / videókártya ajánló
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest