Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igaz, nem illik a sorba, csak azért írtam ide, mert olyan viccesek voltak ezek a gyerekesen szájbarágós "very important for mobile device" részek az idézetben. nem mellesleg engem sokkal jobban irritál a felbontás alacsonysága, mint az, hogy tűző napon valamivel kevesebbet látok. mondtam is már egyszer, hogy itthon konstans nulla százalékra van állítva a fényerő, sötétben még így is kisüti a szemem, és csak akkor kell kint is feljebb kapcsoljam, ha amúgy zavaróak a fényviszonyok (tűző napsütés vagy szórt fény). igen, tudom, hogy nem amoled kijelzős telefonom van, de ismétlem: nulla százalékos fényerő mellett.
Ulkesh: rendben, te nem látod a felbontásbeli különbséget, elhiszem. engem zavar. amióta használtam BB-t, azóta nem vennék olyan telefont, aminek nincs egy kicsit túlméretezve a felbontása a kijelző méretéhez képest. nekem kevés a hvga egy 3,5-4"-os kijelzőre. lehet, hogy konkrétan nem tudnám neked megmondani egy véletlenszerűen választott kijelzőről a pontos felbontását, de azt igen, hogy pixelesnek hat-e.
egyébként a színhűség szerintem nem olyan mérvadó egy telefonon. mondjuk egy kamera kijelzőjénél még megértem, vagy olyan eszköznél, amit fotófeldolgozásra használ az ember, de egy telefon ettől jellemzően nagyon messze van.moonman: szerintem azt, hogy a jelenlegi wimo nem használja ki az újabb arm procik tudását nem arra kell érteni, hogy a nyers erejüket nem tudja használni. asztali rendszernél is van olyan, hogy a régebbi rendszer nem tudja kihasználni egy újabb chipset teljes utasításkészletét, én leglaábbis valahogy így képzelem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem felejti régi termékeit a Thermalright
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Sweet.tv - internetes TV
- One mobilszolgáltatások
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest