- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
callmeakos #12 üzenetére
Ha tönkremegy a htc akkor egyel kevesebb versenyző, és akkor egyre szarabbat gyárt(hat)nak majd többiek is, mert nem lesz 1 fontos vetélytárs akivel versenyezni kellene..
én nem szeretném, ha tönkremenne...Persze eleve nem is kellene ilyen telefonokat gyártani 2013-ban, még kevesebb pénzért sem számítana ez jónak...
-
lcee79
addikt
HTC ONE X-nél is a 2012 áprilisi 4800 körüli béna quadrant teszteredményt lehet látni sok helyen
és ahhoz képest a jellybean óta 6800 környékén van az eredmény.
És ha egy telefon 4900-at csinál 2013-ban, akkor már ott virít, hogy a ONE X fölé definiálta magát, amihez még a valóságban 2000 pontra lenne szükség -
lcee79
addikt
Nem értem miért csinálja ezt a HTC...
Ha elolvasom a specifikációt már akkor tudom mi lesz a teszteredmény...
Be is jött...Pedig szeretem a HTC-t és szeretném ha a következő telefonom is az lenne, de ha a így folytatják, akkor nem éri meg a htc a következő telefonvásárlásomat...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest