- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz
Neil Watts #96 üzenetére
En azt tudom, de az asszony meg az IT
. A gazdag baratnojenek vettek egyet a rendes gepe meg az apja 2 notija melle a legkisebb eee, mert az olyan cuki(
) es, hogy visszi azt, hogy megcsinaljak. oda akartam adni az en gepemet de nem kell mert az jo. Na majd megtanuljak, hogy ami cuki nem biztos, hogy hasznos is.
-
negyedes
addikt
Nem azt jelenti, hogy nincs kapcsolatban vele? Lehet en ertettem felre.
BloodRay: a legkisebb eee-rol volt szo es a leggyengebb configrol mindket esetben. Lehet, hogy az asszony nem tud gepelni, de roman karakterekkel abszolut nem tud vele irni, viszont magyar karakterekkel sokkal gyorsabb mint en.
-
negyedes
addikt
Megneztem az oldalt, a tamogatokat is de sohol nem latom a Google-t, csak, hogy az O gadgets-i vannak benne.
Founded in early 2007, Good OS is an operating system software company based in Silicon Valley, California, USA and Taipei, Taiwan. Our mission is to enable cloud computing through software. -
negyedes
addikt
Ha mi lett vele?
. Baratnom meg csak most hasznalt elsore eee, hat a nemletezo nemzoszerve is ki volt vele.
Azt monta, hogy kulsore tetszik neki de nem venne ezek utan. 2 oldalnyi tomor szoveg begepeles tartott kb 2-3 orat.
Par csavonak van az egyetemen, meg a Worms armageddon is fagyogat rajta.
Kamusoma:a gOS csak "partner" a google-al, nem az o fejlesztesuk,bocs nem is partner, csak gadgeteit tartalmazza.
-
negyedes
addikt
De ha okostelefonokra van irva, hogy akarjak netbookra tenni? Mas GUI is kell hozza, meg gondolom tobb valtoztatas. Meg soha nem lattam ezt az OS. Valaki valami velemenyt rola?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest