- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz
Neil Watts #96 üzenetére
En azt tudom, de az asszony meg az IT
. A gazdag baratnojenek vettek egyet a rendes gepe meg az apja 2 notija melle a legkisebb eee, mert az olyan cuki(
) es, hogy visszi azt, hogy megcsinaljak. oda akartam adni az en gepemet de nem kell mert az jo. Na majd megtanuljak, hogy ami cuki nem biztos, hogy hasznos is.
-
negyedes
addikt
Nem azt jelenti, hogy nincs kapcsolatban vele? Lehet en ertettem felre.
BloodRay: a legkisebb eee-rol volt szo es a leggyengebb configrol mindket esetben. Lehet, hogy az asszony nem tud gepelni, de roman karakterekkel abszolut nem tud vele irni, viszont magyar karakterekkel sokkal gyorsabb mint en.
-
negyedes
addikt
Megneztem az oldalt, a tamogatokat is de sohol nem latom a Google-t, csak, hogy az O gadgets-i vannak benne.
Founded in early 2007, Good OS is an operating system software company based in Silicon Valley, California, USA and Taipei, Taiwan. Our mission is to enable cloud computing through software. -
negyedes
addikt
Ha mi lett vele?
. Baratnom meg csak most hasznalt elsore eee, hat a nemletezo nemzoszerve is ki volt vele.
Azt monta, hogy kulsore tetszik neki de nem venne ezek utan. 2 oldalnyi tomor szoveg begepeles tartott kb 2-3 orat.
Par csavonak van az egyetemen, meg a Worms armageddon is fagyogat rajta.
Kamusoma:a gOS csak "partner" a google-al, nem az o fejlesztesuk,bocs nem is partner, csak gadgeteit tartalmazza.
-
negyedes
addikt
De ha okostelefonokra van irva, hogy akarjak netbookra tenni? Mas GUI is kell hozza, meg gondolom tobb valtoztatas. Meg soha nem lattam ezt az OS. Valaki valami velemenyt rola?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest