- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
idő kérdése, hogy mikorra hozzák össze a megfelelő akkumulátor kapacitást?! évek óta ugyanaz a technológia kerül minden készülékbe. meg majd a win 8 fasza lesz érintésvezérlésre?! hát nem tudom, kicsit olyan ez, mint a kell-e nekünk Flash vita, Jobs bácsi is mondja, hogy a HTML5-é jövő, de én kis pesti suttyóként ritkán utazok az időben úgyhogy a jelenben vagyok kénytelen használni az eszközt. van full internet on-the-go? nincs. sokáig bírja az aksi és tabletre optimalizált a rendszer? nem. a többi meg csak magyarázkodás, még akkor is ha tisztába vagyok vele, nem mindenkinek multimédiás eszközként van szüksége ezekre a kütyükre! szóval a jelenben a win7+atom+érintésvezérlés kombó nem eléggé kiforrott.
peterk: amit Te mondasz már elgondolkodtatóbb, mert tényleg nem találkozol sokat az OS-sel. a probléma csak ott van, hogy amíg a geodéziai GPS-ek, teodolitok vezérlői vígan futkosnak fél napokat WinMo-val (ha már említetted az építőipart és a földmérést), addig ez a tablet bír 5 órát. amíg egy prezentációnál kötöd ezt ki a, addig okés hogy tölteni is tudod, de az általad említett szitukban (layar, éttermes példa) nem töltheted folyamatosan és megint kilyukadtunk oda, hogy a Win7 még nem az igazi ehhez.
-
törölt tag
és erdoke, Neked is szól. én tisztába vagyok vele, hogy vannak vállalati alkalmazások, amik nincsenek iOS/Adroid/webOS/stb-re, de azt is lássátok be, hogy ez egy atomos gép. ugyanannyira korlátolt, mint egy iPad, csak itt nem a software, hanem a hardware az akadály.
nem hiába írogattam, hogy VPN, SharePoint van iOS-re, lehet hogy korlátozottabb a szolgáltatáskínálata (bár nem tudom, nem próbáltam még), de legalább röccenés mentesen fut. egy atom már egy komolyabb .xls-nél beszaggat, ha autoszűrővel próbálsz szűkíteni a dolgok között.ipari környezetben pedig nem azért használnak windows only cuccokat, mert az az ÜberOs oda, hanem mert abból gyártanak strapabíró rendszereket és ezért érdemes a nem strapás laptopokat is ahhoz a rendszerhez igazítani. tapasztalat, földmérésre, építőiparra pont van rálátásom
bár az is igaz, hogy OSX-en még nem láttam CAD-et futni
lényeg a lényeg szerintem a Win7+atom+érintésvezérlés nem jó kombináció. talán ha a gyártók fognak végre az aksifejlesztésre is áldozni akkort lehetőség lesz normális CPU-t belerakni, de addig az x86 nem lesz jó tabletekhez!
-
törölt tag
látom átsiklottatok a kérdésem felett, pedig nem éppen elhanyagolható, hogy az oprendszeren túl azok a programok is optimalizáltak-e, amiket futtatni akartok rajta? mert az oké, hogy a Win-t tudod kezelni, de a programoknak is támogatni kéne, hogy érdemben is használhatók legyenek! arról nem is beszélve, hogy amit Win7-re írtak nem feltétlenül fog szárnyalni egy Atom-on.
amúgy tényleg mi az az életszituáció, ahol jól jön az hogy teljes értékű Win fut rajta, de cserébe fele az üzemidő? prezentálni egy iPad-ról is tudsz. gyakorlatilag minden formátumot támogat (dwg-t is!), VPN, SharePoint van iOS-re, szerkesztés lehetősége -érthető okokból- felejtős, tartalomfogyasztásnál (pl, mint amit Te írtál: levelezés, böngetés) előnyösebb az eleve tabletekre szánt oprendszer és üzemidő. nem kötözködni akarok, tényleg érdekel.
az egyetlen szitu, amiben előny lehet, ha a munkahelyeden, van egy dokkoló és akkor megoldottad a munkahelyen: desktop - úton: tablet kombót olcsóból, de elég nagy kompromisszumokkal..
LA_COSTE: mi nem lehetséges? a wp7? lehet lehetséges, csak akkor csúnyán átsiklottam azon, hogy ilyen tervbe van véve
-
törölt tag
eloszor WP7et olvastM, mondom WTF
az szep es jo, hogy a Win7 kezelofelulete fel van keszitve a kijelzo tapicskolasara, de a programok amiket futtatni akartok azok is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest