- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Igen valóban van egy célközönség aki ezt megveszi. De:
Pro:
1. Sok emberenek igen is igénye van a sebességre. Ez ótvar lassú i5/ i7 hez képest+ kevés memória. (holott nem sokkal olcsóbb) Nekem a 4gb ram is kevés mellesleg.
2. Ár = nevetséges. Ahhoz túl drága, hogy netezős játékszernek használjam.
3. Fölösleges (hasonló felbontású) tablethez hasonlítani. Árban nem egy kategória...Contra: hosszú üzemidő, passzív hűtés, könnyű
Ezek a jó dolgok csak éppen a felhasználói élmény gyenge...
(#93) Fryskitt
Beleszeretni a formába. Igen más indokot nem is tudnék elképzelni a vásárlásra.
Komolyan: törjön el a kezem ha ilyet veszek negyed milláért.
-
Ati1979
veterán
Semmi gond.
Sajnos ebben az országban nem lehet semmit jó áron kapni. A nyomott fizetésekhez társul ez a kegyetlen magas forgalmi adó. Nem nagyon van olyan hely ahol ennél magasabb lenne.
Erre csak egy orvosság van. El kell költözni innen. Csökken az áfa, és többszörösére nőnek a fizetések. Én még nem tettem meg, de hamarosan meg fogom.
Utána már nem is lesz olyan drága semmi...(#71) hallador
A legnagyobb baj a magyar fizetésekkel van. Ha 3-4 ezer EUR-t keresnének itt az emberek mit jobb helyeken akkor nem lenne annyi sírás az árak miatt. A hp-t meg nem izgatja, hogy Mo-n nem tudják megvenni a termékeiket...
-
hallador
addikt
Itt nem az ÁFA a baj, hanem a nagykerek, meg a kereskedők hozzáállása, na a magyar HP sem egy angyal. A kérdés, hogy lesz a 700 euróból 850 euró, ezt a gépet lehet kapni 650 uróért is, akkor meg pláne. Az ÁFA-ra jó ráfogni szinte mindent, a legtöbb országban az EU-n belül 20% körül van az ÁFA. 7% nem ennyi drágulást jelent. Ennyiért adják...
-
-
Ati1979
veterán
Az intel atom processzor 2gb rammal 250 ezer forintért eleve groteszkké és tragikomussá teszik ezt a terméket.
Kábé ez a kategória: Jót röhögtem rajta amikor elolvastam. A hp sem gondolhatja komolyan, hogy ez piacképes.
Egy kis benchmark. [link]
Ez a gép kb. kevesebb mint fele olyan gyors lesz mint egy 6-7 éves mobil core2 duo.Alkalmatlan a hozzá adott 2 giga rammal a win8 akadásmentes futtatására. Te pl. adál ezért negyed millát?
Ennyiért kapsz egy nagyok király tabletet vagy egy jobb laptopot.
(#37) fattyu
Szerintem ennél nem lehet érthetőbben leírni.
(#45) hallador
Hiába 10*-óra az üzemidő, ha egy akadós sz*r. Elég demoralizáló lehet használni egy negyed millás csiga lassú gépet.
-
fattyu
veterán
dehátsírvakérlek a tesztelő is leírta hogy egy izmosabb reklámokkal megtűzdelt honlaptól megfekszik a vas ha nyitva van mondjuk egy excel meg egy foobar mögé ( ami azért nem az irreális felhasználás egységsugárnyi usernek... ) és bocsi de nem mondhatod hogy jójez de csak chrome+adblocker kombóval.
kétszázötvenezer.
ATOMÉR
-
fattyu
veterán
-
rudi
nagyúr
Kérdés, hogy szerinted mi volt az a cél, amire kitalálták. Mert makrós Excelhez az Atom elég kevés lesz, A Transformer Infinity meg ugyan nem százassal, de 60 000 forinttal olcsóbb, ami a 240 000 forintos ár 25%-át teszi ki. A 3G modemes, vállalati szoftverrel (VMware, miegymás) egész korrekten ellátott Fujitsu M532 meg 3G modellem is olcsóbb egy százassal. Az alma-körte itt max olyan kontextusban jön elő szerintem, hogy éhes vagy és mind a kettővel jóllakhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest