- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
El tudom képzelni, hogy valaki szerelmes lesz a formájába (és nem akarja semmi véresen komolyra használni), akkor az megveszi. Ilyen megfontolások alapján én is megvenném (bár meg kell mondjam, hogy egy tisztességes ultrabookhoz viszonyítva nem értem ezt), de mondjuk spec nekem nem is tetszik.
hallador: Nem volt vita. Ahhoz elfogulatlanság kell, te pedig gondolom a HP cuccaiddal alszol. Az meg, hogy egy vásárlás előtt mit olvasok el és mit nem, neked biztosan nyilvánvaló..... most magyarázhatnám, hogy filmnézésre vettem (nem HD) és internetre és arra azt írták mindenhol, hogy jó, de nem fogom, mert nyilván az egyetlen hibája az volt, hogy nem HP volt, mert ott még az is hasítana. Na hagyjuk már. Ott Angliában, ahol nagyon okos vagy és jól dolgozol, és ezzel nagyon sok pénzed van, hogy értelmetlenül drága dolgokat vegyél, csináld csak. Egyszer nem mondtam, hogy ne tedd. Csak ne gyere ide fikázni és észt osztani. Nyilván a cikk írója is hülyegyerek, meg mindenki más is, aki amúgy nem a HP-t szidta, hanem a platformot, de te nem bírtad ki, hogy a kis háziistenségedet bántsa valaki, ugye? Na és most már vita. Csak felesleges.
-
QwErTy42
addikt
-
Fryskitt
addikt
Haha, úgy látom, megint itt vannak a HP-s fiúk. Nem érdemes velük vitázni, egyszer megtettem, tök felesleges. Mindenki azt vesz, amihez a szíve húzza.... Amúgy nem rossz a HP (kivéve a consumer printerek, mert az is egy rémálom).
Egy ilyen Atom... ne is beszéljünk róla, ettől kezdve tök mindegy, hogy HP vagy fém, vagy Windows. Volt benne részem, köszönöm. Ma asztal alátét a kedves (net)book, mert miután SEMMI nem ment tökéletesen rajta falhoz vágtam és ott volt a vége. Nem érdemes 2013-ban az Atommal foglalkozni. -
korion
senior tag
3-4 nem!!
1300-2200 Euro között!
De van 13 havi fizetés,valahol 14!
És igen 3 hónap alatt úgy félreteszel egy gépre,h nem kell szűkölködnöd!
Dea legrosszabb a bizonytalanság!
Erről az atomról még annyit,h szerintem a 42-65 közötti embereknek találták ki !(SZERINTEM)
jó éjt! -
hallador
addikt
Nem süllyedő hajó Magyarország, a magyaroknak van egy nagyon erős tulajdonságuk, akaratosak, és ragaszkodnak a megszokásaikhoz, ami nagyon jó tulajdonság. De pontosan ebből adódóan nagyon rosszul veszik az ellenvéleményt, na nekem ebből lett elegem, igazából, én szeretnék ahhoz érteni amit tanultam, viszont otthon nagyon sokan értenek nagyon sok mindenhez, ez viszont nem jó... Ez ellenségeskedésbe torkollik napi szinten is a mindennapokban, kritika kizárva.... Itt nincs ez, viszont dolgozni kell, valamit valamiért... De ez én vagyok, és ez szvsz.
-
QwErTy42
addikt
Benéztem.
Ezzel az utolsó hozzászólásoddal már egyet tudok érteni. Ha olcsóbb kijelzőt is elbírna a Windows és nem kerülne annyiba amennyibe az oprendszer, akkor még talán annyiért is kiférne. Persze nem 27, hanem mondjuk csak 5-10 %-os ÁFA mellett.
Az ár csak nekünk jelent problémát. 650 dodó vagy 700 juró nem ejt gondolkodóba senkit sem akinek ez az elképzelés tetszik. -
hallador
addikt
Akár az összes társa. Azért ne túlozz, mondjuk 140 - 150 ezret megér (ez nagyjából az USA ára). Windows, a billenytyűzet 11,6", 14 óra, azért ezzel a legtöbb android nem rúg labdába, egy Samsung 10,1"-os tabletet minőségben odacsap. Nyilván ha valaki 7, 8, vagy 10"-os gépet keres ez nem alternatíva. Ha viszont a munkára is alkamas gépet keres, akkor az androis, vagy az IOS max játékra jó. (Na ez sem egy munkagép, vagy egy munkára nagyon alkalmas gép, de a legtöbb occsó tabletnél biztosan alkalmasabb.)
(#67) virkir :
Valóban az android nem akad meg, mert másra nem is nagyon alkalmas... A WP8 éppen tableten igen jól használható.
-
hallador
addikt
Szerintem meg nem átverés, hanem kényszermegoldás. Ahova szánta az Intel oda jó, csak éppen a kategória kihalt, és étvette a szerepét félig a Tablet, félig meg a 11,6-os olcsó notebookok piaca, az Intel kényszerből alkalmazza, ezt tabletekbe. Ez van neki. Az MS-nek is jól jön, arról senki nem beszél, hogy ez jó vagy nem jó az MS-nek, vagy éppen a Consumernek. Persze az a Windows platformra igaz főleg, persze kivételek vannak. Majd a következő Atom talán jobb lesz.
"A lényeg, hogy egy 7 éves laptop teljesítményét sem éri el az atomhulladék"
Pont erre akartam én is felhívni a figyelmet. Atomhulladék - találóFőleg fogyasztásban
-
satz18
őstag
Ez a benchmark dolog elgondolkodtató. 25k ért vettem használt laptopot, aminek erősebb ennél a porcija. Igaz, hogy az ssd az plusz 10k felár volt, de a 240k-t így sem közelíti túlságosan. Még ha vesz az ember egy droidos táblát 30k ért akkor megvan a hordozhatóság meg üzemidő, és még mindig messze van a 240k.
-
hallador
addikt
Azért internetre, alapfeladatokra tökéletes. Nyilván nem 300 képletes excelt kell rajta hajtani, videkonvertálás közben, de egy Androiddal felveszi a versenyt szerintem.
Szoftver kompatibilitásban meg sem az android sem az ios nem lesz ellenfél még úgy 5 évig. (szvsz)
Nyilván jobb lenne egy y-onos sandy bridge, de akkor még drágább lenne, meg a passzív hűtésnek es búcsút lehetne mondani. Még mindig jobban kellene mint egy Ativ. Pláne ha lenne benne 3G is (ez nagy hiba). De még így is jó. Pláne, ha kicsit később olcsóbb lesz, esetleg Care-Pack-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilinternet
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Goddess of Victory:Nikke
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged