Új hozzászólás Aktív témák
-
markandor001
újonc
Én letöltöttem azt az ÚJ NVIDIA-s illesztőket meg mindent és azok után viszont SOKKAL jobb lett a DOOM. Előtte: Késett az egér, a kép és még laggolt is. Utána: Max felbontáson futott akadás nélkül, szuper gyorsan pörgött a játék és észre vettem, hogy ISZONYÚ JÓ ( legalábbis az én szemszögemből ). Szerintem nem minden nap gyártanak ilyen jó darálós arena shooter-t ahol a finish off-ok még multi-ban is működnek, átalakulhatsz démonokká, és közben megy a heavy metal. (Azt viszont nem értem hogy a STEAM community-n miért szidják a DOOM-ot.)
-
wattafaka
senior tag
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
Sosem az, kivéve ha az előző gallyra vágja a gépet
359.06 óta nem frissítettem, kár kísérletezni azért az esetleges +1 fps-ért az "optimalizáció" miatt. Ami egyébként legtöbbször egyetlen plusz sor a kódban.
-
pipo112
őstag
kíváncsi vagyok ugyan milyen lassulásokat javít a 600-as szériában meg mely játékok lehetnek azok amikben ez előfordul , mind1 telepítem hátha lesz valami placebóm cagy tényleg javít majd és gyorsul egy kicsit a 680-am
-
jorgoszka
tag
Kevesebb, mint egy hónap a végleges verzió.
A Hotfix driverért pedig dicséret jár a zöldeknek. -
Puma K
nagyúr
352.86 van fent GTX760 mellett. A játék szépen fut, viszont ez a multi elég gyér lett... maradjanak csak a single player résznél. Ennek a játéknak sem kell erőltetni a multit.
-
kalozhun100
őstag
GE nem találja ezt a frissítést.
-
Hegasus
senior tag
nem úgy volt, hogy GE és account kell a legújabb driverekhez?! mert a honlapon még mindig tizedesjegyenként látom a drivereket, vagy ezt később "vezetik" be?!
-
erer1000
őstag
uuu a '93-ashoz? *-*
-
Trailblazer
veterán
Tehát nem életbevágó frissíteni ezúttal. Ugorgyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest