Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Nem teljesen értem. ChromeOS vagy Chrome? Chrome egy böngésző, ChromeOS pedig az arra épülő cloud computing op.rendszer.
- Nyilván utóbbi esetében felesleges lenne telefont csatlakoztatni, mert az alap erőforrással elfutna a gép, hisz mindent a számítási a felhő végezne el, illetve minden ott is tárolódna, a telefonnak ahhoz köze nem lenne, eleve nem tudom, hogy egyáltalán van-e bármiféle átjárhatóság az Android és a ChromeOS között, de kétlem, alapvetően teljesen különböző rendszerekről van szó, az Android egyelőre még a programok beállításait se tudja elmenteni a felhőbe, nemhogy egy teljes fájlrendszert, magyarul a telefonról semmihez nem férnél hozzá, amit így a gépen csinálsz, hacsak nem szinkronizálod. De itt épp az a lényeg, hogy a telefon viselkedik számítógépként, illetve egy másik op.rendszer is használja a telefont az Android mellett, ezt így találták ki, eleve csak így van értelme. ChromeOS esetében a telefont nem lenne mihez csatlakoztatni, de nem is kéne, viszont lenne két egymástól teljesen független rendszered, amit ez a megoldás kiküszöböl.
- Előbbi esetben pedig a Chrome vs. Firefox megint nem nagyon érthető, Androidra sincs még Chrome, de nem is hallottam még ilyenről, Firefox viszont készülőben, és bár nem az Androidon fut, de a házon belülnek itt sem lenne értelme, hisz a gépeken futó Linuxhoz nincs köze a Google-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest