- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
válasz
baganyviktor #699 üzenetére
Nincs elég bajuk, most még követelődzünk is
-
Ablakos
őstag
Hát egyszerűen nem találom ezt a rendszergazda módot. Biztonság és adatvédelem alatt keresem, de semmi. Ezt a "ránéz és nem kikapcsol" hülyeségtől akarok megszabadulni.
-
DeliD
csendes tag
Én is alig várom már
Tegnap este úgy megörültem, mikor jelzett a teló, hogy új rendszerfrissítés, de csak a januári biztonsági csomag
9.1.0.364 -
Baggins86
aktív tag
Hát srácok, nagyon remélem hogy mire kijön az android 11, addigra tölthető lesz a 10.
-
Ablakos
őstag
Nova launcert használok. Nem tudom, hogy ez miatt vagy máshol kell keresnem a megoldást. Az a nem kívánt jelenség van, hogy ha a telefon képernyő (15 sec-re állítottam) elhalványodik a teljes kikapcsolás előtt, akkor a készülék előtt akár kéz vagy fejmozdulatra visszakapcsolja a kijelzőt. 30-40 cm re van a fejem és ha megmozdulok visszakapcsol. Lehetséges ettől megszabadulni?
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #690 üzenetére
Jól megszivatott a feketeség.
-
Ablakos
őstag
Újabb kérdésem van. Kértem DIGI kártyát és telefonálásra tökéletes Nógrád megye közelében. Viszont NET egyáltalán nincs. Keresgéltem, de nem találta, hogy hol kell állítani a telefonon, hogy legyen mobil net?
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #685 üzenetére
Köszönöm, végig nyekeregtem, de nem lett jó. Feltettem a nem lite-ot. Az működik.
-
Anonymus95
senior tag
Töröld le, majd telepítsd újra az alkalmazást.
Beállítások, alkalmazások, alkalmazások, Messenger Llite, értesítések. Ezeket böngészd át.
A messenger lite alkalmazáson belül tekintsd át a beállításokat.
Optimalizáló alkalmazás, bal alul az akkumulátor ikon, alkalmazás indítás, Messenger lite. A kapcsoló legyen bekapcsolva VAGY kapcsold ki, majd a felugró ablakban legyen mind a három lehetőség bekapcsolva. Így folyamatosan engedélyezi a telefon, hogy a háttérben futhasson az app.
Kapcsold ki a telefont. Lépj be a recovery menübe. (Hangerő fel + bekapcs gomb hosszan, amíg be nem jön a menü). Wipe cache, Reboot system.
(Azaz a gyorsítótárat kell üríteni)Ha egyik sem segített, akkor valószínűleg az alkalmazással lesz baj és nincs más mint frissítésre várni és reménykedni.
Ui.: Természetesen a ne zavarj mód nem aktív és az automatikus szinkronizálás sincs kikapcsolva gondolom. (Beállítások, felhasználók és fiókok, jobb fent menü, automata adatszinkronizálás bepipálva).
Valamint nincs a telefon energiatakarékos módban. (Optimalizáló alkalmazás, bal lent akkumulátor ikon, energiatakarékos mód KI) -
Ablakos
őstag
Nem tudom mit tekergettem el, de a messenger lite egyáltalán nem jelez üzeneteket. Nem vagyok sohasen látható, de a célzott személyes üzenetnek azért jeleznie kellene. Tud valaki segíteni?
-
StaChys
tag
válasz
zsida.kornel #681 üzenetére
Úgy más...
-
gery1984
csendes tag
Hamarosan itt a 10-es android. Kinában, Indiában megkezdődött a frissítés. Februárra igérték Európába is.
"EMUI 10 for Honor 10 and View10 comes with EMUI version 10.0.0.152 (same for both) with 4.57GB and 4.41GB size respectively."
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Anonymus95 #675 üzenetére
köszönöm!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
sharkypeti #674 üzenetére
Beállítások, Rendszer, A telefon névjegye, Build
Ezt a sort kell sokszor nyomogatni amíg elérhetővé nem válik (kb 10x) alul egy kis buborék fogja jelezni hogy fejlesztő vagy. Vissza lépsz egyet és ott lesz. -
sharkypeti
aktív tag
Tévedésből kinyomtam a fejlesztői módot. Vissza akarnám tenni, de most meg már sehol sem találom.
Beállításokon belül is rákerestem, de semmi... Hol találom?
-
Anonymus95
senior tag
9.1.0.361 Decemberi biztonsági frissítés.
-
Anonymus95
senior tag
Novemberi patch 9.1.0.358 érkezett ma hozzám.
-
zsida.kornel
tag
#sztori
Régebben kűzdöttem a 4G+ témával hogy nem ment a telefonomon. alásan jelentem egy gyári beállítások után ugyan a logó nem mutatta, de a NetMonster szerint két hálózaton voltam, a Speedtest szerint pedig jóval gyorsabb volt mint előtte a városban, örültem mint állat, de ez az öröm nem tartott sokáignem telepítettem semmilyen alkalmazást, de rá egy hétre már megint csak egy hálózaton lógtam, ott ahol, addig kettőn szoktam, a net sebesség újra a régi. Már megszoktam, de kiábrándító, hogy semmit nem csináltam vele, este letettem jó volt, reggel felvettem nem.
#sztori vége -
Anonymus95
senior tag
válasz
Viperator #667 üzenetére
Igen!
Egyébként most olvastam hogy elindult az EMUI 10 Béta kínában erre a modellre is.
előtte még biztosan fogunk kapni a közeljövőben biztonsági frissítést. Csak kicsit leállt Huawei. A Mate 20, Honor 9, P 20 lite is augusztusin állt sokáig. Egyedül a Mate 20 frissült szeptemberi, majd októberi csomagra nem rég. Szóval szerintem a bemutató után szabira is mehettek augusztusban és ezért nem jött semmi. -
Viperator
őstag
válasz
Anonymus95 #665 üzenetére
9.1.0.329?
-
Ablakos
őstag
Melyik a legutolsó biztonsági frissítés? Nekem augusztust mond.
-
Viperator
őstag
Szép estét!
Ki melyik okosórát használ a V10 mellett? Huawei Watch GT vagy Honor Watch Magic? -
batai15
félisten
Törölhető
-
gery1984
csendes tag
-
zsida.kornel
tag
válasz
Viperator #652 üzenetére
Persze, de igazából azoknál már nemigen fogsz észrevenni gyorsulást, mert a legutolsó frissítés már kb szándékosan lassítja a telefont, hogy mindenképpen vásárolj új telefont. Nekem is van egy P7-em itthon, 5.0-ás androidot futtat. Ha teljesen legyalulom, a messneger akkor sem fut el rajta akadásmentesen. még akkor sem ha csak azt telepítem fel, semmi egyebet, de azért valljuk be, 4*1,8 ghz és 2 giga ram, nem elég egy messengerhez? nyilván elég lenne ha szándékosan nem lenne elrontva. Szerintem ha sosem frissítettem volna, (igaz akkor semmi nem futna el rajta) akkor ugyanolyan lenne, mint amikor először kézbevettem.
-
Viperator
őstag
válasz
zsida.kornel #651 üzenetére
Kösz!
Van régi telefonom, 6-os Androiddal, ott is lehet alkalmazni?
-
-
Viperator
őstag
válasz
Anonymus95 #649 üzenetére
wipe factory data - ez mit csinál? Visszaállítja a gyári beállítást? (vissza a 8-as verzióhoz?)
-
Viperator
őstag
válasz
Viperator #646 üzenetére
Wi-Fi-n keresztül 9.1.0.221-ig lehetett updatelni, afölötti számítógépen... a 9.1.0.325-ös letöltése kb másfél óráig tartott.
Végső verzió: 9.1.0.329
(lehet kitörölni a felhalmozott update-ból származó felesleges fájlokat? Vagy automatikusan kitöröli a frissebb firmware?)
-
Viperator
őstag
Szerencsére Győrben is van szervizpont, jövőhéten fogok odavinni és kíváncsi leszek!
-
válasz
Viperator #643 üzenetére
Nagyon sok a probléma a garis ügyintézésükkel, rengeteg panaszt olvashatsz a neten, még külön Facebook ED csoport is van, ahová különböző károsultak írnak.
Ideális esetben az üzlet csak továbbítaná a készüléket a gyártói/szerződéses szervizbe, ott frissítenék, majd onnan vissza az üzletbe és végül hozzád, akkor meg már pláne érdemesebb direktben a gyártói szervizhez fordulnod. -
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #638 üzenetére
A szoftver garancia (nekem elég viccesnek hangzik) ilyen esetekre vonatkozik?
-
Viperator
őstag
válasz
Anonymus95 #638 üzenetére
Kipróbáltam a fenti leírást és nem sikerült. (úgy csináltam, ahogy le van írva angolul) Vissza a boltba.
Köszönöm!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Viperator #636 üzenetére
Ahogy a kollega is mondta felettem.
A C432 -re gondoltam. Ez a rész jelöli a régiót a build számon belül. E szerint pedig EU-s a készülék. Próbáld meg azt a kis kiegészítőt amit fentebb linkeltek. Az kikerüli az IMEI és területi csoportosításokat.
A HiSuit legyen feltelepítve, de ez már meg is van. Töltsd le azt a kis crack fájlt és azt indítsd el. Ugyan úgy a HiSuite fog elindulni, de már nem nézi az IMEI számot.
Ha ez sem segít, akkor vidd vissza főleg, ha még garanciás. És mondd hogy elfelejtették közölni a Huaweijel, hogy ez a készülék el lett adva. -
válasz
Viperator #636 üzenetére
Szia,
A C432 teljesen rendben van, az az EU-s, amit hivatalosan forgalmaznak hazánkban (is).
Az lehet a gond, hogy a Huawei/Honor IMEI alapján is csoportosít a frissítés jóváhagyásakor és ha véletlenül kimarad néhány, akkor azoknak annyi...
A feleségemé is ED-s és már régen frissült 9-re. -
Viperator
őstag
válasz
Anonymus95 #633 üzenetére
Build régió? Az hol van? Nem Build szám? (BKL-L09 8.0.0.169 /C432/)
-
Viperator
őstag
válasz
Anonymus95 #631 üzenetére
Made in China, viszont EU piacra tervezve (This device may be operated in all member states of the EU)... ismét megnéztem a számítógéppel és nem ment a frissítés.
Akkor? Vissza a boltba? (még garis)
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #633 üzenetére
Elnézést, nem tudtam ezt az infót.
-
Viperator
őstag
válasz
Anonymus95 #629 üzenetére
Próbáltam így is - úgy is, HiCare-vel is és marad a 8-as verzió. Este megnézem mégegyszer otthon.
-
Anonymus95
senior tag
-
Viperator
őstag
Sziasztok! Tavaly az Edigital-nál vettem V10-est. Hogyan lehet rávenni, hogy a 9-est androidot frissítse? Előre is köszönöm a választ!
-
Ablakos
őstag
válasz
Anonymus95 #626 üzenetére
Amit ajánlottál, Nova. Nosza ismét megy vissza.
-
Ablakos
őstag
A főképernyőkön a lefelé suhintás gesztus előhozza az Ajánlások/keresés funkciót. Számomra rendkívül idegesítő. Lehet ezt valahogy hatástalanítani? (9.1.0.329)
-
-darage-
újonc
válasz
zsida.kornel #621 üzenetére
Köszi
Közbe rájöttem, hogy a Mi fotózásból (Ai) kell kilépni, akkor működik.Most már csak a lassított felvétel készítésére kell rájönnöm
-
jaszy76
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi videóban szereplő probléma megoldásához szeretnék segítséget kérni: [link]
Röviden: nem játsza le a beágyazott facebook videókat.
Sem a facebook beépített böngésző, sem a chrome.
(facebook app újratéve, semmi változás.) -
-darage-
újonc
emui 9.1 eltűnt a sorozat fotózási lehetőség? vagy csak én nem találom?
-
Anonymus95
senior tag
Augusztusi biztonsági javítócsomag érkezett.
9.1.0.329 -
Anonymus95
senior tag
válasz
koxminator #616 üzenetére
Nem fog az olyan hamar jönni. Szerintem tavasszal, második hullámban jön majd csak. Addig ilyen biztonsági frissítések lesznek.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
Anonymus95 #614 üzenetére
Igen, ezek szerint eddig nem működött jól.
-
jaszy76
aktív tag
Elnézést, lejárt a szerk idő. Szóval! Azoknál a programoknál nem működik az üzenetek rendes tartalommal történő kijelzése, amik védettek az alkalmazásszár által. Ha kiveszem onnan, akkor minden oké.
https://uk.community.huawei.com/mate-20-series-20/problem-with-notifications-for-protected-applications-in-emui-9-1-6174 -
koxminator
senior tag
Én már találtam közben:
-időjárás jelzés, amikor lehúzom a rólót, ott csak fehérség van
- Beállításoknál nem látszódnak a kezelőgombok (ott vannak, reagálnak, de nem fehér, hanem beleolvad a háttérbe)Mindenesetre ez még mindig jobb pár fokkal, mint a DeepBlack (az 9.0-ig jól működött)
-
jaszy76
aktív tag
válasz
Anonymus95 #609 üzenetére
Ja, ez elképzelhető. Az lesz. Köszi mindenkinek!
-
Ablakos
őstag
válasz
koxminator #602 üzenetére
Eddig nem találtam hibát ebben a témában. Esetleg valaki konkrétan tud hiányosságot?
-
jaszy76
aktív tag
Pár napja jött meg nekem is, de az értesítések kezelését sikerült elcseszniük.
Külföldi fórumokon is jelezték már többen: az értesítések nem tartalmazzák a küldőt. Ha pl. gmail-en érkezik vmi, akkor csak azt jelzi, hogy jött. De az, hogy kitől, azt csak akkor tudom meg, ha megnyitom a programot. Az arcalapú feloldásnál nem működik, hogy ha felismeri a pofám, akkor megmutatja pl. a küldőt. Vannak gondok... -
Baggins86
aktív tag
Szintén, most este érkezett :)
-
koxminator
senior tag
válasz
Anonymus95 #601 üzenetére
szintén
akinek sötét téma kell, tegyen vele egy próbát, nekem majdnem hibátlannak tűnik elsőre
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei gyakran generál magának házon belüli konkurenciát, a Honor View 10 viszont remekül pozicionált és megkülönböztethető eszköz lett, aminek így remek esélyei vannak.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest