Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezmivolt
tag
Valahol van valami családfa bemutató a Honorokról? Van az X, az X Lite, View stb....mi a logikája a betűknek? (A számozás az logikus, minél nagyobb, annál újabb - és ez minden gyártónál, de a többségnél biztosan így van.)
-
törölt tag
Angliában vettem egy Honor 9X et. 128gb/8gb Kirin 810 verzió. Nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont a szoftverrel van némi gond. Gyakorlatilag nem gond mert működik rendesen csak néha kínai. Van erre valami módszer vagy megoldás, hogy ezeket "kivegyem" belőle? Gondolok olyanra, hogy ha jobbra húzom a képernyőt akkor kínai hírek jönnek be stb.
A másik kellemetlen dolog, mondjuk ez szerintem alapból Android beállítás, hogy nehezen kapok meg értesítéseket, Messenger, Gmail mert ha minden igaz, energiatakarékossági szempontokból konkrétan a mobiladat elérést korlátozza a telefon bizonyos alkalmazásához, ami akkumulátor idő szempontjából jó, mikor viszont nem kapok meg semmit akkor már kevésbé.
Nem volt eddig ilyen problémám így nem nagyon foglalkoztam soha a telefon rendszerével, így előre is köszönöm a segítséget, esetleg azt is ha valaki olyan fórumot, weboldalt tud mondani, ahol megoldást találok.[ Szerkesztve ]
-
BIROD5
tag
Én ez mellett döntöttem.
Volt egy Samsung A50, de 5 hónap használat után annyira megutáltam, hogy dobtam olcsón.
Hiába a szép kijelző, jó akkuidő,de amikor nem tudom feloldani a rettenetes képernyőbe rakott szenzorral az mindent borít.
Soha nem gyűlöltem így egy telefont mint azt.
Emiatt nem mertem 9t venni, pedig a gyereknek az van és jól működik. -
cskamacska
addikt
Azt azért látni kell hogy itthon a Honor nagyon elhanyagolt minden téren, relatíve kevesen ismerik és kevesen veszik. Itt a fórumon is a telefonok topikjai konganak az ürességtől, pedig azért csak több szaki jár ide.
Sanyi.mTs: Lesz rá 10. Ahogy a 2018-as telefonokra is, kivéve a népszerű Honor Play-t, mert úgy néz ki a Honor sem akar kimaradni egy jó kis PR balhéból.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Ricardo
titán
Persze hogy van. Csak arra akartam rávilágítani, hogy ha még sokáig szívóznak velük, elérik azt a pontot (ha eddig nem tették) amikor már nem is akarnak. Az meg hogy az osztrák emberke ezt nyilatkozta az arra utal, hogy erősen benne van a levegőben. Esetleg belső körökben már tudják. Nem tudjuk meg melyik verzió az igaz.
Persze ha így is van,ezt hivatalosan nem fogják még egy darabig kimondani. -
nagyúr
Mi a jó isten ez a hatalmas izé???
Fali panel?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ricardo
titán
Minél több idő telik el, annál valószínűbb, hogy nem térnek vissza rá. Persze azt nem fogja a cégvezetés lenyilatkozni, hogy nem teszik meg ha lehetőségük lesz rá, mert okosan nyitva hagynak minden lehetőséget. Figyelembe véve, milyen tempóval haladnak a saját úton, és azt hogy szigorítani fognak elvileg a tiltásokon, jelenleg én több esélyt látok arra, hogy nem lesz GMS.
-
isakamay
tag
válasz Juhaszatti #4 üzenetére
Igen, lecsúszott a LED és hátra került a FP szenzor is, de oldalról nagyobb a telefon, kitolt frontkamera nélkül is
[ Szerkesztve ]
-
hangyász2
aktív tag
válasz pusszycat #10 üzenetére
Nekem nagyrészt Huaweiek voltak. Engem még érdekel is, tudnék-e gugli nélkül élni. Van affinitásom, és nem lennék kétségbeesve. Viszont a családban másnak nem vennék.
Ezek a régi hardveresek meg egyszerűen nem érik meg az árukat. 70-et se adnék érte.
Ki venne mondjuk két évre BT 4.2-vel, Galileó nélkül telefont? Én nem. Meg a GPU is nagyon sovány lesz, 2018-ban sem volt erős, most még elmegy, de tervezni vele nem érdemes.[ Szerkesztve ]
-
Nekem van egy olyan érzésem, h az ismert okok miatt kezdenek lemondani az emberek a huawei telefonokról. Nekem is van egy de nem tervezek több huawei-t venni. Főleg, h nem óhajtanak visszatérni GMS-re még ha lesz rá lehetőségük sem. Talán egy MI 10
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
Sanyi.mTs
addikt
Lesz rá 10-es android?
-
Juhaszatti
addikt
Tök más telefon van a renderképen, mint a csaj kezében.
-
Aki akart hasonló telefont, az már karácsony környékén bevásárolt Xiaomi 9T-ből.
-
-Faceless-
őstag
Ez nem csak egy P Smart Z oldalsó ujjlenyomat olvasóval?
-
Sehol egy érdeklődő?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest