Honor blog: Megérkezett a 9X

A mobil specifikációi ismerősek lehetnek, az árazása viszont nagyon barátságos, így biztosan több érdeklődésre számíthat testvérmodelljénél.

Még Google-csomaggal felszerelve adják át a forgalmazók Honor 9X-et a vásárlóknak, a Kirin 710-es mobil minden bizonnyal egyike lesz az utolsóknak ezen típusok közül. Az európai piacon forgalomba kerülő mobil 6,59 hüvelykes, 1080p felbontású FullView IPS kijelzője tényleg teljes betekintést enged, hiszen mindenféle notchtól és kameralyuktól mentes: 16 megapixeles szelfikamerája a tetejéből csúszik elő, a kávái pedig épp annyira szűkek, hogy még elférjen a hagyományos hangszóró, meg persze a fény- és távolságérzékelő szenzor.


[+]

Hardveresen a HiSilicon Kirin 710F látja el a feladatát, a 12 nanométeres gyártástechnológiájú szett nyolcmagos processzora Cortex-A73, illetve Cortex-A53 klaszterekből tevődik össze, a grafikáért pedig Mali-G51 MP4 gyorsító felel, van továbbá 4 GB RAM és microSD-vel bővíthető 128 GB-os UFS 2.1 tároló. Az Android 9 alapjaira épülő rendszer mellé GPU Turbo 3.0 is jár, így a Honor 9X várhatóan egy kellemes, középkategóriás teljesítményt fog nyújtani.


[+]

Hátlapi tripla kamerájából a 48 megapixeles, quad-Bayer szenzoros, f/1,8-as optikával szerelt megoldás lesz az elsődleges, míg a másik egy 8 megapixeles, f/2,4-es apertúrájú, de 120 fokos széles látószögű, fixfókuszos egység. A harmadik, 2 megapixeles kamera csupán mélységadatokat szállít. A főkamera Full HD-ban 30 és 60 fps-sel is képes videót rögzíteni.


[+]

A 4000 mAh kapacitású akkumulátorával a Honor 9X várhatóan nagyon jó üzemidőt fog tudni nyújtani, az alul lévő Type-C csatlakozója mellett pedig 3,5 milliméteres jack portot is találunk. A mobil már elérhető, éjfekete és zafírkék színekben, a legtöbb hivatalos forgalmazónál, méghozzá nagyon kedvező, 69 990 forintos áron. Meglepő lenne, ha ezek után sokan választanák pontosan ugyanezt a mobilt Huawei logóval és 6 GB RAM-mal, 120 000 forint körüli áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények