- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
buvartacsko #23 üzenetére
Jó, ez valamilyen szinten jogos. Viszont szerintem okos lépés volt a Huawei/Honor-tól. A marketing mindig jó. Mate 10 Pro-m van, világszenzációs kamerával reklámozták, ilyen olyan mesterséges intelligencia, aztán a képek terén jól teljesít, de videóban szar. A kemény, agyonhájpol AL viselkedését meg csak ott vettem észre, hogy kamera közben pár piktogram/ikon megjelenik, hogy épp mit fényképezek, azok se mindig helyesen. Viszont elégedett vagyok a telefonnal, és ha még tudnak javítani az üzemidőn az csak pozitívum akármilyen hiba javításával oldják azt meg, újdonságként bereklámozva.
-
törölt tag
válasz
buvartacsko #21 üzenetére
Aki apple fan az irjon apple hirekre, ott is van/volt eleg gubanc...
-
törölt tag
Nincs ezzel semmi baj, egy picit megdobja a teljesitmenyt es visszavesz a fogyasztasbol, szamomra oke. Jon nemsokara Mate 10 Pro-mra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest