- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
buvartacsko #23 üzenetére
Jó, ez valamilyen szinten jogos. Viszont szerintem okos lépés volt a Huawei/Honor-tól. A marketing mindig jó. Mate 10 Pro-m van, világszenzációs kamerával reklámozták, ilyen olyan mesterséges intelligencia, aztán a képek terén jól teljesít, de videóban szar. A kemény, agyonhájpol AL viselkedését meg csak ott vettem észre, hogy kamera közben pár piktogram/ikon megjelenik, hogy épp mit fényképezek, azok se mindig helyesen. Viszont elégedett vagyok a telefonnal, és ha még tudnak javítani az üzemidőn az csak pozitívum akármilyen hiba javításával oldják azt meg, újdonságként bereklámozva.
-
törölt tag
válasz
buvartacsko #21 üzenetére
Aki apple fan az irjon apple hirekre, ott is van/volt eleg gubanc...
-
buvartacsko
addikt
Jól értem, hogy kijavítottak egy hibát/optimalizáltak, majd ezt eladták szenzációként és itt minden fanatikus ugrál örömében?
A fantáziátokra bízom, hogy mi lenne ebből egy hasonló Apple topicban...
-
joey04
titán
hasznos dolog, de csodaként lett eladva, így sokaknak csalódás.
-
BiP
nagyúr
Kicsit olyannak érzem, mint desktop vonalon a Mantle és a DX12 megjelenését.
Mindenki óriási sebességugrást várt tőle, de a gyakorlatban az lett, hogy kb. ugyanazt hozta, de mindezt kevesebb akadással, jobban optimalizálva. -
csongi
veterán
Mekkora ujdonsag!!
Ennek kellett volna lennie az alapnak minden platformon.
Optimalizalt rendszer!!
Arra majd kivancsi leszek, hany keszuleken sikerul megvalositani, mert igen szeles a paletta.
Ez is tokeletesen mutatja az eladasok voltak szem elott tartva nem az optimalizaltsag. -
Micsurin
nagyúr
" A telefonon kijelzett akkumulátorszázalékok kapcsán ez nem volt ennyire érezhető, hasonlóan 100%-ról indulva 25 perc helyett helyett nagyjából 38-40 perc lett, mire az első 10%-ot elhagyta a kiírt kapacitás."
Miivaaaan?
Majdnem kétszer annyi idő... ez igenis érezhető bakker.
Nem egy sz*rásnyi idő -
Ruszky1988
újonc
És akkor mikor is jön ez a frissítés? mert az én honor 10-em még nem jelzi
-
Hallosz
senior tag
Tehát amikor üresjáratban van, nem dolgoztatják feleslegesen.
Egyfajta, engine start-stop rendszer. -
Monkey
tag
Már az is baromira forradalmi lenne, ha nem lőnének ki minden értelmes processzt a háttérből...
szerk.: elírás
-
Pjotr
senior tag
Ha túl meleg, visszaveszi a teljesítményt. Olyan esetekben bizony tényleges teljesítmény-növekedés lehet, nem beszélve arról, hogy ragasztasok tovább bírják, a kijelző esetleg nem sargul be miatta, stb., a fogyasztás visszafogása pedig mindig jó. Én mondjuk nem játszom, de jó, hogy fejlesztenek.
-
Bármi üdvözlendő, ami csökkenti a fogyasztást és a melegedést, a teljesítményt viszont legalább is nem korlátozza.
Lássam más procikra, más brand-re is! -
majd ha megjelenik asszony p10-ére letesztelem én, de mondjuk ő ilyen hülye húzogatós játékkal játszik oda meg tökmindegy...
-
dilajoska1
őstag
Azért nem semmi hogy a Snapdragon 820 Soc-os telóm csak 501 ponttal dobott kevesebbet az Ice Storm Unlimited tesztben.
-
Depression
veterán
Imádni fogom.
Amikkel játszom, azok nem csúcs 3D-s játékok, viszont a leggagyibb játék is 100%on forgatja a SoC-et, forró lesz tőlé, és seperc alatt lemerül a telefon.
Szóval ez igazi fejlesztés, én még annak is örülnék, ha maximalizálni lehetne az FPS-t, mondjuk 30-ra, mint opció. -
törölt tag
En kimaradok ebbol a dologbol, mivel Snapdragonos processzor van az en Huaweimbe. Bar nem problema, mivel nem nagyon jatszom.
-
Doki42
őstag
Jó az irány, bár számomra gyanús a képlet.. Szerintem ezt
nem ők találták ki hanem újra föltalálták. Megérzés🤔😎 -
Smiro
senior tag
Ha ezzel az irányvonallal a melegedést korlátozni - netán megszüntetni - tudják, már az nagy előrelépés szerintem.
-
törölt tag
Nincs ezzel semmi baj, egy picit megdobja a teljesitmenyt es visszavesz a fogyasztasbol, szamomra oke. Jon nemsokara Mate 10 Pro-mra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest