- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TerdikBt
kezdő
Szia!
Hasonló ablakos tokom van, de még nem próbáltam a kijelzőn felvenni a hívást úgy ahogy Te gondoltad, én az ujjlenyomat olvasót használom hívás fogadására a képernyőzár gombot pedig megszakításra. Így ugyebár nem kell kinyitni és a kijelzőt babrálni sem az ujjlenyomatolvasó meg pont jó helyen van ahhoz, hogy ha ránézel ki hív már fel is tudod venni ahogy emeled a füledhez a telefont. Legközelebb ha hívnak kipróbálom megy e az átlátszó részen keresztül a babrálás.
-
peanar
senior tag
Tudomásom szerint az ablakhoz rakja az ikonokat, de ehhez a beállítások, Intelligens aszisztens menüpont alatt be kell kapcsolni az intelligens tok-ot, azon belül is az ablakos tokot.
(#2678) Hoorus a havi adatkvóta forduló napjának állítási lehetősége sajnos valóban kimaradt. Ez a hiba nem Emui-nak tudható be, hisz a h6+ (kínai verzió) lollipop és mályvacukor alatt is tudta. Vagy gyorsan össze csapták a romot és valamiért kimaradt, vagy fordítási hiba miatt kell nélkülözzük, nem tudom, de én is bízom benne, hogy hamarosan javítják, hogy ne kelljen sokáig e cálra egy külső appot használni.
Joachim, meg tudod légyszi nézni, hogy a te kínai verziódban benne van e ez az állítási lehetőség.
-
Andrew801
tag
Általában az ilyen telók szürke importosok. A bolt vállalja a garanciát. Magyar hivatalos szervízben nem fogják fogadni valószínűleg.
Itt is általában 3 szint szokott lenni. Szoftver garancia, bolti garancia és gyári garancia. És itt trükköznek 1-2 évekkel is. Amire 2 év gyári lesz, ugyan úgy 139e lesz az ára vagy drágább.
Szüleimet is behúzták hülyeséggel, hiába mondtam, hogy ne ilyen boltban vegyék (még P8 Lite)...
Mondanak egy nagyon jó árat, aztán szólnak, hogy német nyelvű, de plus 10e és magyar nyelvűt adnak, plus még 1-2 ilyen mese és drágábban vették meg végül, mint normális boltban.
De persze lehet próbálkozni, kinek mi jön be. -
tomboy84
tag
Én 118e-ért vettem meg akcióban az egyik hivatalos forgalmazónál. Szerintem jobban jársz, ha ezeket figyeled és lecsapsz rá amikor akciós. Ha jól veszem ki korábban leírtakat a 3 hónapos kijelző garancia csak ezekre a készülékekre van. Hivatalos forrást itt találsz: www.honor8.hu
Jelenleg ahogy nézem sehol sincs akció, de az elmúlt két hétben csütörtökön mindig volt valamelyiknél akciózás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest