- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
er2es
tag
válasz
Sawyer_ #34519 üzenetére
ez már elment
vagyis ma jön a P20
alapvetően igazad van, de szerintem mindenképp előrelépés lesz a P20 (proci, kamera, általános sebesség, szoftver támogatás) - Honor 8-at anno 106 be vettem, most a P20 64 gb is annyi volt. Nálam is 150 mm fontos (p20 épp benne) és hogy 100e Ft környéke legyen, attól drágábban nem akarok telefont.
Honor 8 esetén az különösen bántott, hogy beragadtam egy recovery után 416-ra, és nagyon bonyi (illetve se idő se kedvem foglalkozni vele) hogy b562-re menjek vele.
iOs / iPhone nekem kiesik, szép-jó, de nem szeretem, nem esik kézre valahogy napi használathoz
Egyébként a Honor 8-at nagyon szerettem, de elfáradt kicsit - szóval várni nem nagyon tudtam.
-
dewill79
tag
válasz
Sawyer_ #27574 üzenetére
Szia!
A kijelzők működnek, csak színhűségben nem hozzák a gyárit szerintem. Párat cseréltem már és amit azonnal észreveszel, hogy a kijelző keret színe elüt a gyáritól. Maga a fényereje nagyon jó az utángyártottaknak is, csakhát a szinek nem ugyan azok, mint a gyárin... -
Dwatti
addikt
válasz
Sawyer_ #12073 üzenetére
Ha mentést csinálsz pl hisuite-val akkor megmaradnak de akkor ha valami hibás nem frissítés kompatibilis app van fent az is újra felkerül és a probléma nem oldódik meg.. Képeket zenéket másold át pc-re (vagy az sd-re mentsd le )
Alkalmazások amit feltelepítettél a Google play > saját alkalmazás > összes alkalmazás között újra megjelenik és felrakhatod ismét. Jelszavakat visszaállítás előtt mentsd le -írd le jegyezd meg stb. nehogy meglepetés érjen.(Google, Huawei stb ) -
kinkat
csendes tag
válasz
Sawyer_ #11174 üzenetére
Két hete birtoklom a készüléket. MM egy napot volt fenn, így viszonyítási alapom gyakorlatilag nincs, de az 5 óra SOT simán elértem. N-on már más a helyzet, gyorsabban merül/merült (bár kell egy kis idő amire megbizonyosodok) ugyanis észre vettem, hogy a telefon non-stop éber állapotban volt ill. a Google Play Szolgáltatások iszonyat sok energiát fogyasztottak. Ezt sikerült orvosolni a már említett Google fiók biztonsági mentésének kikapcsolásával.
Az okosgomb/ujjlenyomat-olvasó párossal az esetek nagy részében nincs gondom, ám ha kicsit nedvesebb a kezem gyengébben szerepel.
Sony M2-est váltott (CM13-al), így a stockosabb N közelebb áll hozzám.
Gyorsasággal nincs gondom. Kapkodós főleg amióta az animációkat 0,5 re állítottam.
Melegedést tapasztaltam, de nem vészes s nagyobb erőforrást igénylő alkalmazásoknál jelent csak meg. -
ocecica
csendes tag
válasz
Sawyer_ #11174 üzenetére
Akksi időn én nem vettem észre nagy változást.
Fülhallgatót kipróbáltam, szerintem jól szól: elég hangos, elég tiszták a hangok, a mély kiemelés is ok.
Milyen fülhallgatót és milyen zenelejátszó programot használsz?Hát... telefonálni szerintem én még nem is telefonáltam vele
lehet ki kellene próbálni
Okosgombot nem nagyon használom. Egy funkció van beállítva csak, ha megnyomom elindítja a kamerát, az nekem működik.
-
nrg_52
addikt
válasz
Sawyer_ #5679 üzenetére
Nevjegyzek->beallilasok->lista rendezesi elve/nevjegyek megjelenitese megfeleloen be van allitva?
@Dwatti #5659: Samsung galaxy alpharol jovok, ott elol a home gombon van az ujjlenyomatolvaso, (nyilvan nem ilyen minosegu, viszont szinten nagyon jol hasznalhato), de nekem kenyelmesebb, hogy hatul van, nem kell fogast valtani a feloldashoz.
-
Dwatti
addikt
válasz
Sawyer_ #5240 üzenetére
Én nem a Gmail appot használom hanem a Blackberry hubot (mivel előtte BB készülékem volt és megszoktam)
Nagyon jó értesítési központ és nekem csak ott van beállítva a Gmail és hozza a cimeket új üzenet - levél írásához.
Vibert nem használok . -
Soltee
tag
válasz
Sawyer_ #3000 üzenetére
Úgy érzem le kell írnom a tapasztalatom, mert itt már mást sem olvasok mint ilyen fólia, amolyan szilikontok.
Én amióta GG van nem használok semmit. Az 1-esnél azért voltak karcok, de a 2-estől már nem észrevehető.
A honor 8 nekem megjelenés óta meg van és semmilyen védelem nincs rajta. Nem mondom, hogy nem vigyázok valamennyire rá, de zsebben hordom, esett már le. Nem nagyon nézem hova teszem le, stb... csak használom.
Ma megnéztem nagyító műszer alatt kíváncsiságból és SEMMIYEN karc nincs rajta, se elöl, se hátul.Annyira nem is értem miért is kell így becsomagolni a telefont. Értem én, hogy vigyáznak rá, de ha lesz is rajta pár mikro karc, amit talán nagyító alatt lehet csak látni, megéri ez a sok hűhó gyakorlatilag a semmiért?
-
mb9
csendes tag
-
Dwatti
addikt
válasz
Sawyer_ #3000 üzenetére
szerintem ez a jó megoldás Nillkin 9H/H+ Pro Tempered Glass Screen Protector Arc edge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest