-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brainticket
aktív tag
válasz
rebelinside #480 üzenetére
maximálisan egyetértek a tesztelővel, ugyanígy kiráz a hideg az EMUI-tól (P9-em van)
borzalmas a notification bar, tele van a szoftver ronda vagy logikátlan megoldással, legalább az ikonokat már nem rondítja el, mint korábban, hogy kerek hányást rak minden app ikon köré.
persze meg lehet szokni, csak kérdés hogy minek, amikor van alternatíva.
mondjuk nekem nem sok alternatíva van úgy hogy B20 képes dual sim telót keresek -
zunga
tag
válasz
"I encountered some, and at least one that caused any video playback to just totally stop working until the I rebooted the phone was what I'd call experience-breaking. Not a good look."
Ezzel a hibával találkozott már valaki?
-
Cunaja
addikt
válasz
A képek egy fokkal jobbak, de még mindig nem az igaziak.
Az EMUI-t szokni kell. Mivel nekem eddig is EMUI volt,(H. AscendP7 ) egyáltalán nem idegesít.
Tudom, hogy ne várjunk csúcs szuper képeket telefontól, de azért dual camera van és többet vártam tőle.
A saját telefonom komolyabb képeket csinál( saját rommal ) . -
vectra91
csendes tag
válasz
rebelinside #463 üzenetére
Szia,
Mammut MM-ben van kiállítva, nyomkodható, ma teszteltem, mikor vettem egy kéket. Ott a P9 és az S7 is tesztelhető, közvetlen mellette(P9). Elsőre nagyon gyors és a kijelzője is szép képet ad.
Sajnos még bekapcsolni sem volt időm, de majdnem elejtettem a 7-es után, annyival könnyebb és úgy csúszik, ezt a silicon tok orvosolja. A kék valóban nagyon szép, és nem túl hivalkodó, elegánsnak is nevezhető.
V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest