- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #455 üzenetére
MM azt szokta csinálni, hogy átcsoportosít a különböző üzletek között. Akkor is, ha másik országból kell áthozni. Pl. Magyarország elég sok cuccot kap a lengyelektől vagy a németektől. Ezért lehet ilyen, illetve időnként változó beszállítási idő. Vagy éppen a disztribútort nem tudják kiszolgálni és azért több idő.
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #452 üzenetére
EU -s jogharmonizáció keretén belül minden tagállamra vonatkozik a 14 napos elállási jog, tehát érdemes élni vele.
Szerintem a fekete néz ki a legjobban, de a kék sem rossz. Kíváncsi vagyok lesznek -e még más színek. Bár gyanítom pl. a kék elég sikeres volt (ázsiai előrendelések), ezért hoztak a P9 -nél két újabb, extrább színt.
-
vectra91
csendes tag
válasz
jegenye77 #438 üzenetére
Sziasztok,
Az MM-be nem jött meg pénteken, hétfőn érkezik, online is csak előrendelhető. Lesz mintadarab kirakva, én tőlük veszem. A 7-est cserélem, amivel egyébként elégedett vagyok, marad is a családban.
Szombaton voltam a "sebességes" boltban tokot és fóliát venni, ott már volt készleten. Meg szerettem volna nézni, de nem volt kirakva, pedig hirdetik, hogy kipróbálható. Az eladó azt mondta, nem tud mutatni belőle mintát....ez nem szép tőlük.
V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 2042
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest