- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
De teljesen felesleges ez a cucc. Meg az Y5 2018, meg az Y6 2018 és ezek Honor megfelelői. Minek? Ott a P9 Lite Kirin 650-el ilyen áron. Adják ki rá az Oreot és kész. Ott a P9 Lite 2017. Arra is és kész. Teljesen felesleges rosszabb telefonokat kiadni. A rosszabbat értem hardverben, kijelzőben, kamerában.
-
janeszgol
félisten
Hát kár érte. A kamera színvilága valóban jó, természetes. Kár a túlélesítésért. Az első képen van baj, de a többi nappali kép alapján egy kettest rá lehet írni a kamerára.
KIjelző: hát ezek a panelek valahogy nem jók. Az Y5 2018-at nézegettem és gyenge. Nem tudom, hogy tudnék-e rajta olvasni egy órácskát mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez a Honor jelenlegi kínálatának legolcsóbb modellje. Nem a legegyszerűbb mobilok között indul harcba, hanem egy kategóriával fentebb, de nem biztos, hogy elég a tudása.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest