- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSiki
tag
válasz
choco01 #8870 üzenetére
Én is rendeltem már tőlük ami jó volt, és ezért is kértem újra tőlük( na meg hogy 1 hét alatt itt van). De konkrétan a saját gyártású fekete tok amit linkeltem nálam nagyon nem passzent. A törött meg törött, plusz nem védi a sarkokat. Én nem az eladóról hanem a Honor 7-hez készült saját gyártású tokokról beszéltem.
A kwmobile (99.6% ide vagy oda) saját gyártású tokjai kerülendők az eBay-en.
Megjött mind a kettő, de az egyik törött (igaz szállítás közben sérült, de a nem megfelelő csomagolás miatt).
A másikba pedig nem lehet beilleszteni a telefont rendesen. Felül vagy alul kiemelkedik a tokból. Sajnos a német precizitás csúnyán elvérzett ennél a csomagnál.De hogy sportszerű legyek, az általam vásárolt (amúgy megbízható eladótól) tokokat nem ajánlom megvásárlásra a fenti képeken látható okok miatt.
-
apezka
aktív tag
válasz
choco01 #8826 üzenetére
Hát nekem ez a tok nem jött be...
Egyrészt elég csúszós, bár önmagában a telefon is, szóval lehet ez csak megszokás kérdése...
Másrészt mivel az oldalgombok nincsenek kivágva, csak süllyesztve így könnyebben benyomódik főként a hangerő vagy a "lock" gomb. Mindemellett szintén a jobb oldalon nem passzol tökéletesen mert a gombok eltartják (mert nincsenek kivágva...).
Még adok egy esélyt neki. Az a tervem, hogy tapéta vágóval kivágom a gombok helyét. Remélem nem fog nagyon meggyengülni az oldal él ettől. De ha mégis akkor megy a kukába... -
-
SzRichy
csendes tag
válasz
choco01 #8633 üzenetére
Nem szeretek utólag vitázni (legtöbbször ott vannak az apróbetűk és úgyis nekik van igazuk). Az elállás esetle működhetne arra hivatkozva, hogy nem tudtam kipróbálni a készüléket de ez is egy utólados szarakodás,ami egy új 2. előfizetés (társkártya estén) nem is biztos, hogy olyan egyszerű. Az ember néha többet várna 16 évi előfizetés után a szolgáltatójától.
-
válasz
choco01 #8449 üzenetére
Elviekben a 150-es csomagokat felemelték kivétel nélkül 300-ra, én is telekomos vagyok
De ezen települések valamelyikén kellene mérnie valakinek (nem tudom te merre voltál éppen). Mármint, ha valaki így is úgy is mérne vagy mért már, mert azért erre ne pazaroljuk a mobil adatmennyiséget, annyit nem ér...Azért köszi
-
vazzz
őstag
válasz
choco01 #8420 üzenetére
Nem, önmagában annyira nem jó. De ha hozzáértő csinálja, akkor lehet jobb, mint a gyári rendszer. Inkább az benne a jó, hogy ha eljut arra a szintre a fejlesztés, hogy minden funkciója működik a telefonnak, akkor egyre többen rámozdulnak a csiszolgatására, és egy jó kis rendszer kerekedik belőle. Annak alapjára pedig ráépülhetnek még jobban optimalizált romok, és így ha már gyárilag nem is kapna több frissítést a telefon, akkor is bőven használható marad évek múlva is, köszönhetően ennek a fejlesztési vonalnak.
-
Willie
őstag
válasz
choco01 #8368 üzenetére
Ha van alkatrészük készleten, akkor hamar megvan.
Írj le mindent amit csak tudsz, hogy könnyítsd a munkájukat, illetve célszerű amiatt is, hogy lássák rajtad, hogy nem egy sima felhasználó vagy, hanem amit lehetett megtetted otthon.
Igen, tedd be a számla másolatát is a dobozba - ártani semmiképpen sem árt, nehogy aztán hiányolják. Jobban belegondolva kell is, utoljára a garanciajegyet elfelejtettem leadni, az akkor szerencsémre nem is kellett, adtak egy másikat a szervizelés után.
-
Willie
őstag
válasz
choco01 #8364 üzenetére
Köszi, akkor inkább marad a Ugreen, ehhez milyen USB kábelt érdemes venni? Ezt mondjuk?
-
Azazel71
aktív tag
válasz
choco01 #8284 üzenetére
Ha előtte volt,nem hiszem hogy kellene megint,egy wipe cache viszont nem árt, ha minden kész, appok is visszatéve, minden beállítva.
Nem arról van szó, hogy mostohagyerek,csak valahogy itt éjrópában lassabban halad a dolog, mint Ázsiában...annyi előnye van, hogy mire ideér, már minden nyűgje kiderül, és xda-n ott lesz a megoldás is rájuk
-
Azazel71
aktív tag
válasz
choco01 #8253 üzenetére
Mi történt három-négy napja? Telepítettél valamit, vagy frissítettél akkoriban?
Esetleg egy ötlet,vedd ki a simet, meg a micro sd-t,és tedd vissza.Lehet hogy van valami kontakt gond...ezért nem vagy elérhető, a kamera meg problémásnak láthatja a memokarit,mint tárhelyet, és ezért fagyogat.
Nem biztos, de nekem játszott hasonlót egy tré micro sd.-vel.Mióta vettem egy normális class10 Kingstont, azóta semmi gondom vele. -
Bubaaa
aktív tag
válasz
choco01 #8245 üzenetére
Tárcsázó/ alul jobb oldalt a három vonal/ Beállítások/ Fentről a második: Virtuális HD hívás csuszka off.. Azért gondolok erre,mert amikor nekem be volt kapcsolva,iszonyatosan torz volt a hangja aki a másik oldalon volt.. És visszhangzott is kicsit.. Azóta nem tapasztalok semmi furcsát,szép tiszta a hang.
-
Athoszka
tag
válasz
choco01 #7665 üzenetére
Én szívesen aktiválnám, de sajnos nincs meg az a menüpont, ahol tudnám (Hicare). Esetleg valaki tudja, miért nincs lehetőség regisztrálni?
'Amikor az alkalmazás kéri, jelentkezz be HUAWEI ID fiókodba. A regisztráció aktiválásához már rendelkezned kell saját HUAWEI ID azonosítóval.'
-
-
BOBAKILL
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nintendo Switch
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged