- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Yettel topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunone
aktív tag
válasz
tamasgal #849 üzenetére
Megérkezett!
Gyönyörű, méltóságteljes készülék!13 napot utazott a TinyDeal németországi raktárától, DHL és Posta segítségével.
Nano simet raktam bele, adapter segítségével, igen passzintos lett, elsőre nem is nagyon akarta megenni a kártyát.Gyári frissítéseket, engedhetem neki, vagy álljak meg valamelyik verziónál?
EU-s készülék, PE-TL10, 142-es rommal..Első tapasztalat, dél-pesti agglomerációban, reptér közelében stabil 4G jön, itt a korábbi SonyZ3C-m csak kapkodta a levegőt., Wifi ügyileg,még 3/4 rovátka térerőt mutat ott, ahol a lenovo yoga tabletem már lehal.
-
peanar
senior tag
válasz
tamasgal #676 üzenetére
A playen vannak különböző appok erre a célra, de a legegyszerűbb, ha kikapcsolásig lemeríted, majd kikapcsolt állapotban teljesen feltöltöd.
Ezt néha illik is megcsinálni (formázni az aksit).
Egy régebbi huawei készenléti allapotban max másfél napot bírt. Formázás után most pl. 67%-on van és 4nap 18órája vettem le a töltőről.
Persze mindennapi használat mellett nem lehet ekkora különbséget észrevenni!!
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Huawei majdnem megalkotta a számomra tökéletes telefont, a Honor 6-ot. Az utódja eltünteti a „majdnem”-et?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest