Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Ez a teló tudja az 5Ghz wifi-t?Mert nálam valamiért csak 65mbit kapcsolódik ami még 2,4GHz wifi-nél is karcsú... -
gthomma
senior tag
Múlt héten rendeltem egy ilyen telefont. Ma jött meg. Azóta röhögök
-
pulffy
őstag
Sziasztok, ven a telefonban "inteligest tok" támogatás?
-
leslie72
csendes tag
Azért vicces, hogy Magyarországon 100 ezer forint ez a telefon, míg itt kint a németeknél a Media marktban 260 euró
-
noezmegmi
tag
Igazán vicc a 377 nit az nagyon ott van, napsütésben az egy katasztrófa.
-
válasz
Narancskoma #34 üzenetére
Még az USB is csak sima microusb, nem type-c, pedig az egy kisebb tétel, mint a kijelző
-
spyboy88
csendes tag
Kicsit drágálom a Honort, inkább a Huaweit venném.
-
Micsurin
nagyúr
[link] inkább erről érdeklődjenek az illetékes urak errefelé.
:W
-
A2lite
csendes tag
válasz
Harsányi Cs #30 üzenetére
Mondjuk nem teljesen èrtem, hogy sok gyártó közèpkategóriában mit rugózik a camera2api-n. Nekik is jó reklám lenne ha engedèlyezve lenne, mert jobb kèpeket lőne.
-
A2lite
csendes tag
100ezerèrt ez a teló minek?
-
Narancskoma
tag
LCD? 2019ben?
-
martonx
veterán
Nem a képek szarok, hanem a telefon induló ára vicces. Szvsz 2 hónapon belül leesik a Honor 10 Lite környékére, és akkor máris más lesz a helyzet, mert ahhoz az árhoz képest (60-70K) teljesen vállalható, korrekt telefon ez.
-
picsirti
tag
Na, akkor nem csak én látom úgy, hogy ezek a fotók borzalmasak...
-
Harsányi Cs
csendes újonc
a túlzásba vitt zajmentesítést korrigálni lehetne ha a mobil tudna nyers fotókat készíteni (amúgy jó hogy megemlítettétek hogy még a camera2 api-val sem tud), nem tudom hogy ezt mégis miért kellett kivenni belőle, mert a régebbi középkategóriás huawei-kel lehetett nyers képeket csinálni
-
janeszgol
félisten
Kiváló cikk! A felvett hang valóban nagyon jó. Kár a kijelzőért. A kamera szín világa nagyon tetszik. Természetes.
-
er2es
tag
Ez így elég gyenge lett...
Ettől olcsóbban van honor 10 (most épp 90 ezer emagnál - de mobilosoknál konstans 90 alatt) - ami szerintem mind hardver, mind kamera terén jobb, és még kisebb is
-
Noukoum
veterán
Elég rossz felé halad a Honor....
-
gippazoid
őstag
Ezek a fotók... olajfestmény vagy 10 évvel ezelőtti minőség, ezt a két opciót láttam. A Mi 9 SE ehhez képest high-tech (nem vagyok Xiaomi rajongó). Van olyan Huawei teló ami képes jó fotót csinálni?
-
dolphy17
tag
Honor is dead.
-
Richie86
senior tag
Hát ez így ebben a formában, ezzel az árral nem túl életképes...
-
crue
őstag
Az első bekezdésben összehordott katyvaszból képtelenség kihámozni hogy most akkor melyik az olcsóbb/drágább/gyengébb a kettő közül.
-
alex89
senior tag
Én is elég ramatynak látom a képeket, már belenagyítás nélkül is bőven látni, hogy valami nem stimmel. Egyébként meg ez is csak egy a sok nagyon hasonló Kirin 710-re épülő készülék közül, és sejtésem szerint kapunk is még párat a jövőben más-más csomagolásban.
Személy szerint már most elvesztem köztük, ha jól számoltam gsmarena szerint jelenleg összesen 14db Huawei/Honor készülék létezik ezzel a SoC-al és egyébként sokszor egymáshoz nagyon hasonlító specifikációval. -
natë
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #14 üzenetére
Addig se nagyon, tiszta homály az egész.
-
SkyLine3000
addikt
Azok a főkamerás képek eredeti méretben tényleg jó szarok. Mosott szar az egész. Én sem vágom, a tesztelő mi jót lát bennük? Végülis addig jók, míg ki nincsenek nagyítva...
-
Ryser
csendes tag
a Honor 10 Litehoz képest (aminek az ára 35e kevesebb) szó szerint 1 giga ram és plusz 1(fölösleges) kamera a különbség? kijelző ugyanaz, méretre ugyanaz, SoC is, külsőre is..érdekes a koncepció, az usb c hiánya pedig végképp bosszantó
-
maczera
aktív tag
"Így bár a P30 Lite papíron a Huawei-középszéria legjobbja, valójában aligha ad kevesebbet a jelentősen kevesebb pénzért elhozható Honor 20 Lite-tal szemben."
nem "aligha ad többet" akart lenni? Már ha magyarul van a mondat...
-
gabber01
addikt
Ti mit szívtatok, de most komolyan? Úgy látszik nem csak nekem szúrt szemet, hogy az általatok "kitűnőnek" (!!!) beállított kamera okádék képeket csinál! Hát olyan olajfestmény, hogy nem igaz.
-
Oda pozicionálják a készüléket ahová nem való. Honor névből is mi lett...
-
doooo
veterán
Undorító az a kamera (vagy azok a kamerák, de leginkább a főmodul). Kijelző is sötét, SoC is unalmas (de még 10 másik mobil biztosan bemutatkozik vele az évben). Az egész telefon egy nagy "meh".
-
3800+
őstag
Köszönjük a tesztet! Technikai jellegű kérdésem lenne, ami valószínűleg csak az én hülyeségem, de mindig olvasom a tesztek végén hogy x kijelzőidő, és yy idő folyamatos videózás. Ezt hogy kell értelmezni? Mert az én olvasatomban ha 12 óráig videót nézek a telefon akkor az 12 óra bekapcsolt kijelzőt jelent. Esetleg ennyit számít a bekapcsolt képernyők között eltöltött készenléti merülés?
-
androgay
kezdő
MicroUSB. MicroUSB! 2016 végén vettem (90 ezresért) egy Huawei Nova-t (első széria, mai napig kifogástalanul működik, 3/32, nem dadog, nem fagy), azon már c volt. Nincs is otthon már micro-s kábel, mert azóta csak c-s teló járt nálam (és nem mind felső kategóriás volt). A kamera meg rettenet, esetleg bétás még?
-
KrumpLee.
lelkes újonc
Ez aztán a gyors teszt.
Tegnap jött a hír a telóról ma már jött a teszt is.Ez is túl drágán jött és kb a P30 Lite közelében sincs, főleg a kamera.
Na és az a microUSB... -
Hallosz
senior tag
Szolgáltatói "ingyen" készüléknek pont alkalmas.
-
natë
nagyúr
"A főkamerával készült képek kimondottan jó minőségűek.."
Kb. a Motorola Defy-ommal jobbakat lőttem anno, vagy baromira elromlott a szemem (nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Medence topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged