Honor 20 Lite - itt is feláras a név

Ugyanúgy csinál könnyített csúcsmobilt a Honor, ahogy a Huawei teszi: nem vonultat fel sok újdonságot, viszont amit tud, azt megbízhatóan és jól.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Néhány nap szünettel költöztem át a Huawei P30 Lite-ból a Honor 20 Lite-ba, a két telefonnal együtt eltöltött néhány hétnek pedig volt egy igen komoly tanulsága – akármennyire profivá vált okostelefon-gyártásban is a Huawei-csoport, nincs még meg az a tökéletesen kigrammolt fokozatosság, amivel el tudják érni, hogy ugyanazokra az alapokra teljesen más érzetű és minőségi szintű eszközöket gyártsanak. Így bár a P30 Lite papíron a Huawei-középszéria legjobbja, valójában aligha ad többet a jelentősen kevesebb pénzért elhozható Honor 20 Lite-tal szemben. Sőt! A visszafogottabb kamerapúpot, az élénkebb kijelzőt és méretesebb akkumulátort figyelembe véve még azt sem mondhatjuk, hogy a Honor minden téren gyengébb lenne.


[+]

Cserébe ez sem olcsó. Sem a belső konkurenciához képest, sem pedig a piac többi szereplőjéhez képest. A kerek 100 000 forintos árat ismerve adja magát az összehasonlítás a múlt héten tesztelt Mi 9 SE-vel, de a Honor is kínál jobb felszereltségű mobilt olcsóbban, Play néven. Ezek tudatában pedig igencsak fájó az, hogy miért vannak olyan direkt elrontott, buta dolgok benne, mint a microUSB-csatlakozó, meg a kitapintható peremekkel bíró, feltűnően műanyagból készült külső borítás.

[+]

A készülék specifikációján aligha lepődhet meg az, aki követte a Honor 20i-premiert, ezúttal ugyanis a régiók terén korlátozott i-s változatból csináltak egy globális Lite modellt. A szokásosan kék dobozban ott figyel a 10W-os gyorstöltőfej, illetve egy microUSB-kábel, minden mást külön kell beszerezni, fülhallgató sem található a gyári csomagban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Európában is kedvelik az okosórákat

    De főleg az aktivitáskövetőket. A Honor felmérése szerint az európaiak közel fele rendelkezik ilyesmivel és rendszeresen használják is a funkciókat.

Előzmények

Hirdetés