Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Basszus ezt nem is tudtam, most megnéztem a naplót, vagy 15 hívást kiszűrt tegnapról. Na de így jár aki tiltott/vonalas számról hív
.
Más:
Amúgy lehet hogy szidjátok páran a telefont, én teljesen meg vagyok elégedve vele. Vannak pici hibái, mint minden készüléknek, de annyira elenyésző, hogy azt kell mondjam, ennél jobb telefon nekem nem kell. A kijelzője a gyári fólia eltávolítása után szerintem nagyon korrekt. Sokan nézegették körülöttem, és szemezgetnek vele hogy vásárolnak ilyen telót, pedig fikázták mielőtt megrendeltem hogy szerintük "noname" telefont hülyeség berendelni, de teljesen egyben van mind szoftveresen, mind minőségben ennyi pénzért. LG-t akartam, de sokkal gyengébb specekkel 80ezret nem fogok kiadni egy névért.
Szóval, én egy vagyok az elégedett vásárlók közül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest