Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gingerbalm
aktív tag
Ez inkább a pikk-pakk-pakk-pakk-pakk-pakk a köbön tempót részesítette előnyben.
Elhiheted, én is csodálkoztam ilyen hardverrel, mert vannak ismerősök, akik a tiédhez hasonló konstrukcióval nyomják, és nem panaszkodnak. Kifoghattunk egy kisiklott példányt is, ehhez nem értek, nem kísérletezem, hogy mizu, megy vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elhiheted, én is csodálkoztam ilyen hardverrel, mert vannak ismerősök, akik a tiédhez hasonló konstrukcióval nyomják, és nem panaszkodnak. Kifoghattunk egy kisiklott példányt is, ehhez nem értek, nem kísérletezem, hogy mizu, megy vissza.