Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Ma megjött helyette a Vernee Thor, ég és föld, minden pöpec vele.
-
gingerbalm
aktív tag
Ez inkább a pikk-pakk-pakk-pakk-pakk-pakk a köbön tempót részesítette előnyben.
Elhiheted, én is csodálkoztam ilyen hardverrel, mert vannak ismerősök, akik a tiédhez hasonló konstrukcióval nyomják, és nem panaszkodnak. Kifoghattunk egy kisiklott példányt is, ehhez nem értek, nem kísérletezem, hogy mizu, megy vissza. -
gingerbalm
aktív tag
Ma hozta meg a futár a készüléket, pár órát próbálkoztam rajta. Már újra a dobozában pihen, visszaküldésre.

Tízéves döglődő Samsung flip telóról váltana édesanyám. Nem akar egy atomerőművet, de azért fusson rajta épkézláb módon egy pár híváson túli, hangos és élőképes kapcsolattartásra alkalmas app, ha már egyszer okosmobil. Hát ezt a készüléket már a Messenger feltelepítése is hosszas gondolkodásba ejtette, de miután nagy nehezen felment, a hanghívás hangja borzalmas volt, a képes hívásba meg egyenesen belehalt a kamera, aztán a hang is. Többször nekifutottam, közben újra is indítottam, hátha az segít... Nem segített. A kamerája önmagában ment, a teló fotós és videós képességeivel voltam a legelégedettebb.
A sima telefonálás hangja is zavaróan műanyagos-recsegős. Kinézetre még tetszett is anyukámnak, de hát nem kandallódísznek venné a telefont. Vernee Thor a következő kiszemelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fedora Linux
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elhiheted, én is csodálkoztam ilyen hardverrel, mert vannak ismerősök, akik a tiédhez hasonló konstrukcióval nyomják, és nem panaszkodnak. Kifoghattunk egy kisiklott példányt is, ehhez nem értek, nem kísérletezem, hogy mizu, megy vissza.