- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
nekem megvan az eddigi összes blizz játékom mégsem kerültem be
olyan meg akinek 1 sincs az meg bekerült, csak egy bnet reg kellett. cdg-nél előrendeltem a játékot és kaptam kulcsot, ez semmibe nem került, csak egy emilcím megadása, ennyire sztem nem kéne lustának lenni. de az 576-nál is volt ilyen, sőt még 1000 másik oldalon
-
föccer
nagyúr
Hát, fent az SC2.hu oldalon szinte minden nap írtáka srácok, hogy akinek kell key, az írjon privátot. Battle.net-en meg adtak 10 napos triál wow-ot, amivel lehetett jelentkezni. Nem volt azzal gond, csak egy picit akarni kellett
üdv, föccer
ps: no, lassan indulok
üdv, föccer
-
kovsol
titán
megrendelés ingyen volt kb egy név és email cím kellett hozzá, aztán bemikor visszamondtad volna, amúgy meg igazából itt a sc2 topicban nem egy kulcs volt kiosztva és pl rajtam is maradt egy mert annyit küldött a blizzard már nem is volt kinek odaadjam, szóval kb tényleg nulla erőfeszítésbe került volna a vége felé kulcsot szerezni
-
föccer
nagyúr
Ez így nem igaz. Lehetett regisztrálni battle.net-en, és jelentkezni bétára. Onnan random (?) módon válogatták az arcokat. A második fázisba meg 2 kézzel szorták a kulcsot. Én pl a CDG-s előrendelésem mellé kaptam kulcsot. Szóval aki egy picit is akart, az bent lehetett a bétában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest