- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
sebgutkopf #64 üzenetére
Oké: ez nem egy telefon.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
sebgutkopf #61 üzenetére
Ha befejezted, nézz utána tudod-e egyáltalán milyen típusú termékről beszélsz.
ForRedGlory: ha jól szerepel a szenzor, előbb-utóbb valóban belekerül a mobilokba. De a Galaxy Camerával sztem a másik irányba indultak el: egyre komolyabb gépekbe szerkesztésre, megosztásra alkalmas OS-t tenni. Fotógép és fotóstudió egyben? Miért ne?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Arról pedig végképp ne feledkezzünk meg, hogy okoskamerán a fénykép szerkeszthető, azaz 0 db komputer kell vágni, effektelni, korrigálni, méretezni, feliratozni, és akkor a végén 1 tapival meg is lehet osztani, erre mondja valaki, hogy hülyeség.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Csak óvatosan a "felesleges erőfitogtatással", a nagy szakírók körberöhögték a Note-ot is, azt' elment belőle tízmillió.
Olyan kompakt nyilván akad, amely kompetitív áron nyújt kiváló képminőséget kielégítve a piaci igények 90%-t. Olyan tömegkellék viszont még nincs, amely lehetővé teszi az instant fotómegosztást, és ugye erre halad a világ, ergó van piaci rés, ahova a Galaxy Camera betömhető. Okostelefon már van, miért ne legyen okoskamera?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Így van, plusz ugye ha minden eszköz kompatibilis mindennel, drasztikusan csökken a fogyasztói kényelmetlenség. Egy oprendszert kell megismerni, minden eszközről mindegyikre lehet gyorsan, rádión adatot küldeni, megosztani, mindegyik vezérelhető egy másikkal, ez a Samsung célja. A kérdés az, hogy a jövőt Androiddal, vagy saját OS-el képzeli el.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Lényegtelen, hogy mit preferálsz, a Samunak vannak csúcskategóriás fényképezői, tehát nem igaz az állítás, hogy "fényképezni nem való".
De mint mondtam, sztem a fő cél itt tesztelni a jövő generációs mobilok szenzorait, ha jók a képek, a Samsung biztosan pakolhatja bele a kisebb, 13MP-es darabokat az S4-be, Note III-ba, Ativ 2-be stb. Szal izgatottan várom az eredményeket.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
- a Samsung gyárt DSLR-eket és kompaktokat is
- minek 720p? Na minek, hogy lásd a fókuszpontot
- 4 mag a gyors lövés, feldolgozás, videó, megosztás miattA lényeg a képminőség, addig ne nevessünk, amíg nem látjuk milyen. Ha kompaktok minőségét hozza a felbontáson, az nem is olyan rossz. Ha nem, lehet rötyögni, de ettől még az ötlet nem rossz.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
boben1998 #36 üzenetére
Ugyanaz az architektúra, mint az S2-ben, csak négy magon, kétlem, hogy $20-nál többe kerülne a Samunak ez a proci annál. Viszont a 720p-s kijelző, JB rendszer, WiFi/GPS/NFC működtetés, a gyorsfókusz és a 16MP-es/1080p-s felvételek feldolgozása komoly erőforrást igényelnek, szal magátol értedődő a 2012-es HW. Sokkal jobb kérdés, hogy vajon az S3 Mini miért kapott 2011-est. Igazából tetszik a cucc, csak hobbifotósként inkább gyűjtenék még egy kicsit egy használt DSLR-re.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
De ez nem telefon, ez fényképezőgép, csak épp' droid fut rajta wifi megosztással. Személy szerint nekem nem kellene, főleg ilyen áron, de sztem ahogy a Nokia a Pureview 808 telefonnal,
a Samsung a Galaxy Camera fényképezőgéppel teszteli a jövő év mobil kameraszenzorait, szal kíváncsi vagyok a képminőségre.
Zoooja: az XDA-n már sokan dörzsölik a tenyerüket.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
Várjuk ki a végét. Ezt ugye nem tartod bekapcsolva, mert fényképezőkép, de GSM/3G hálózat sincs, ami sokat eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest