- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
USERCONTENT #53 üzenetére
Te azt vennél. Esetleg barátaidnak és fórumtársaidnak is azt javasolnád. De hogy minden ember így gondolkozna, azt azért kétlem (annak ellenére, hogy én is MILC-et tervezek venni. Csak éppen nem hiszem, hogy úgy gondolkodik a világ, ahogy én...).
Lehet, hogy rosszúl fogalmaztam. Úgy gondoltam, hogy ha van nekem felesleges 140k-m egy f.gépre, akkor nem kompaktot vennék. Hanem egy MILC-et, mert az kisebb, mint a DSLR és jobb képeket készít, mint egy kompakt.
Amúgy a legtöbbet ha fényképezek, akkor a Pana kompaktommal csinálom, ami ujjonan volt 20k. Ez tökéletesen elég számomra. Ha mg tudom, hogy speciális eseményre kell menjek (fiam ovodai bulijára, nejem osztályába fényképezni), akkor oda meg viszem a Canon 550D-met a megfelelő obival és vakuval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged