- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
USERCONTENT #53 üzenetére
Te azt vennél. Esetleg barátaidnak és fórumtársaidnak is azt javasolnád. De hogy minden ember így gondolkozna, azt azért kétlem (annak ellenére, hogy én is MILC-et tervezek venni. Csak éppen nem hiszem, hogy úgy gondolkodik a világ, ahogy én...).
Lehet, hogy rosszúl fogalmaztam. Úgy gondoltam, hogy ha van nekem felesleges 140k-m egy f.gépre, akkor nem kompaktot vennék. Hanem egy MILC-et, mert az kisebb, mint a DSLR és jobb képeket készít, mint egy kompakt.
Amúgy a legtöbbet ha fényképezek, akkor a Pana kompaktommal csinálom, ami ujjonan volt 20k. Ez tökéletesen elég számomra. Ha mg tudom, hogy speciális eseményre kell menjek (fiam ovodai bulijára, nejem osztályába fényképezni), akkor oda meg viszem a Canon 550D-met a megfelelő obival és vakuval.
-
HaZse
őstag
Na azért vágni és effektezni, meg feliratozni ne egy 4.8 colos tapi kijelzőn kelljen ezeket megcsinálni. Nem beszélve, hogy egy ilyen kütyünek a fogyasztása nem olyan kevés lehet. Főleg az optikai zoom használat során.
Ahogyan itt írták már ez szerintem a Samsungnak egy tapogatózás. Olyan teszt jelleggel, hogy vajon a piac mennyire fogja megenni ennek a létét. Tudtommal a Nikon féle androidos cuc se jöt be igazan, ahol még az ára se ilyen borsos.
-
HaZse
őstag
Szerintem amí egy szenzor a mobilokban gombostű méretű, addig abból sose lesz jó képminőség. És hiába emelik a pixelek számát. A fénykép készítéshez FÉNY kell. A nokia a PV-el elkezdett valami újjat csinálni. De azért nem véletlen, hogy a DSLR gépkben a szenzor és maga az objektív nem miniatűr.
-
HaZse
őstag
Tudom, hogy gyárt f.gépeket, de milyen minőségben? DSLR nálam = Nikon, Canon, kompaktokat meg olcsóbbat tud gyártani bármely más gyártó, direkt speciális célprocival.
A 720p-s LCD meg csak hátrány: több pixel megjelenítés, nagyobb felületet kell megvilágítani ergó nagyobb fogyasztás. Nem beszélve, hogy gondolom ez a cucc állandóan be lesz kapcsolva. Az én kompakt gépem kb. 4 másodperc alatt készíti el az első képet a bekapcsolástól számítva. Ez egy mezei egyszerű Pana gép, optikai képstabillal. Ennél meg csak készenlét lesz, ami az S3-ból kiindulva 1 napot fog csak tudni menni, mivel teljesen kikapcsolni mindig nem lehet, mert akkor a bekapcsolásra kell várni vagy 30 másodpercet.
Szerintem az android rendszer és a hozzá lévő alkalmazások tök feleslegesek. Főleg ennyiért. De legalább lehet mutogatni, hogy bebebee nekem a fényképezőgépemen fut az angry birds és még facebookozni is leget rajta.
A lényeg a képminőség, addig ne nevessünk, amíg nem látjuk milyen. Ha kompaktok minőségét hozza a felbontáson, az nem is olyan rossz.
Arra én is kíváncsi leszek. De ha csak a kompaktok minőségét hozza, akkor inkább vesz az ember olcsóbban egy MILC-et, mint 140k-ért egy Samsung kompakt gépet.
-
HaZse
őstag
Csak nevetni tudok ezen a vackon.
Ami probléma vele:
- Samsung f.gépnek nem való.
- Egy célhardverbe minek 720p-s LCD, ami 4.8 colos
- Minek bele 4 magos proci140k-ért MILC gépet kapsz, ami sokkal jobb minőséget produkál. Ez ugye egy kompakt f.gép? Ha ez annak készült, akkor meg minek kell, hogy akkora legyen, mint egy S3-as? Mert ugyebár a 4.8 colos LCD-nek azért kell fizikai méret. Ezt nem fogod csak a farzsebből elővenni.
Szerintem ez egy halott ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EAFC 25
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged