Új hozzászólás Aktív témák
-
fotelpilota
csendes tag
Természetesen írtad hogy kezdő vagy, mondom ezért nem is bántottalak, mert én is voltam kezdő jó régen, tudom milyen az. Tanulj sokat, gyere fel IVAO-ra, vagy VATSIM-re, ha úgy tetszik, repülj online sokat, légiirányítással, hogy fejlődj, és nem lesz itt gond. :-) A fogékonyság meg van és ez a lényeg. A Scenery tekintetében már nem értek egyet. Mivel nincs belőle demo verzió, így nem 'kipróbálható'... tudom, drága hobbi, sőt, pokli drága, de valamit valamiért. :-D
-
fotelpilota
csendes tag
Ez inkább a hogy "NE" repüljünk ékes példája. Sajnos nagyon pontatlan, rettentően szakmaiatlan, sokszor téves, és hibás amit csinálsz. Ennek ellenére, jó hogy van benned kezdeményező készség, és csak azért nem sorolom fel elejétől a végéig a sok problémát ami itt elhangzik, mert ahogy írod, csak pár hónapja repülsz. Én is voltam kezdő, és pontosan tudom milyen. Úgyhogy nem cincállak szét, hanem támogatlak. Én 11 éve repülök szimulátorban, az egyik legjobb oktató anyag, amit adhatok, az ez: Sok szeretettel.
http://www.ivao.hu/oktatas/kezikonyvek/
Ja, és vedd már meg az LHS LHBP Scenery-t ne a warez verziót használd, pláne nyilvánosan publikált képeken, mert 1 rohadt ciki, 2 rohadtul nem drága (összevetve egy 8-10 ezres Aerosoft scenery-vel), és támogatod vele a srácokat, akik nélkül NEM lenne Magyar Scenery gyártás. Szóval, ennyit igazán megtehetnél.
Legjobbakat, további sikeres leszállásokat,
Üdv, Zoli -
Robo sapiens
tag
Par hete nekem is volt szerencsem ulni egy motion nelkuli (mivel teszteleshez van hasznalva) vadaszrepulogep szimulatorban. Nagyszeru elmeny volt!
A felszallas egyebkent konnyu volt, de a leszallni meg sem probaltam. Azt mondtak az ottani kollegaink, hogy eleg eselytelen igy, hogy meg soha nem lattam repulot. Megneztem hat egy repuloteret felulrol es kiprobaltam, hogy lezuhanni meg le tudok-e.
Egyebkent koszonom a cikket, amint idom lesz ra el fogom olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1 humoros
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PR-Telecom
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest