Új hozzászólás Aktív témák
-
fotelpilota
csendes tag
Természetesen írtad hogy kezdő vagy, mondom ezért nem is bántottalak, mert én is voltam kezdő jó régen, tudom milyen az. Tanulj sokat, gyere fel IVAO-ra, vagy VATSIM-re, ha úgy tetszik, repülj online sokat, légiirányítással, hogy fejlődj, és nem lesz itt gond. :-) A fogékonyság meg van és ez a lényeg. A Scenery tekintetében már nem értek egyet. Mivel nincs belőle demo verzió, így nem 'kipróbálható'... tudom, drága hobbi, sőt, pokli drága, de valamit valamiért. :-D
-
fotelpilota
csendes tag
Ez inkább a hogy "NE" repüljünk ékes példája. Sajnos nagyon pontatlan, rettentően szakmaiatlan, sokszor téves, és hibás amit csinálsz. Ennek ellenére, jó hogy van benned kezdeményező készség, és csak azért nem sorolom fel elejétől a végéig a sok problémát ami itt elhangzik, mert ahogy írod, csak pár hónapja repülsz. Én is voltam kezdő, és pontosan tudom milyen. Úgyhogy nem cincállak szét, hanem támogatlak. Én 11 éve repülök szimulátorban, az egyik legjobb oktató anyag, amit adhatok, az ez: Sok szeretettel.
http://www.ivao.hu/oktatas/kezikonyvek/
Ja, és vedd már meg az LHS LHBP Scenery-t ne a warez verziót használd, pláne nyilvánosan publikált képeken, mert 1 rohadt ciki, 2 rohadtul nem drága (összevetve egy 8-10 ezres Aerosoft scenery-vel), és támogatod vele a srácokat, akik nélkül NEM lenne Magyar Scenery gyártás. Szóval, ennyit igazán megtehetnél.
Legjobbakat, további sikeres leszállásokat,
Üdv, Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged