Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
kicsit unalmas téma, de pl home office miatt kellett használni videó hívást. ugye zoom az nem cég kompatibilis mert kémkednek ezért lazább 'hogy vagy' megbeszélésre ezt használtuk, gépre nem töltöttem le zoom-t, csak telefonra. 'rendes' konferenciára meg a gépet használtam.
Az utcán meg rengeteg videó hívást láttam de az másik téma. bizonyos emberek szeretnek kihangosítva dumálni amitől a falra mászok, főleg buszon.. ebbe nem mennék bele jobban.
szóval én tapasztalatom szerint igenis szükség lehet selfie kamerára, az hogy a gyártók elkezdtek egy hülyeség miatt notch meg csepp meg anyám kinja miatt vergődni egy szomorú dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest