- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
kicsit unalmas téma, de pl home office miatt kellett használni videó hívást. ugye zoom az nem cég kompatibilis mert kémkednek ezért lazább 'hogy vagy' megbeszélésre ezt használtuk, gépre nem töltöttem le zoom-t, csak telefonra. 'rendes' konferenciára meg a gépet használtam.
Az utcán meg rengeteg videó hívást láttam de az másik téma. bizonyos emberek szeretnek kihangosítva dumálni amitől a falra mászok, főleg buszon.. ebbe nem mennék bele jobban.
szóval én tapasztalatom szerint igenis szükség lehet selfie kamerára, az hogy a gyártók elkezdtek egy hülyeség miatt notch meg csepp meg anyám kinja miatt vergődni egy szomorú dolog.
-
adamklark
senior tag
én annyira boomer vagyok hogy őszintén ez az egész notch mizéria nekem egy kreált probléma. pl s8 chin 'vastagsága' bőven megfelelt. most meg szenvednek egy olyan új feature miatt aminek nem sok értelme van (még) na mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Adobe Photoshop
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ingatlanos topic!
- ASUS routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest