- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Én is azt hittem hogy tök jó móka lehet,már nézegettem az X360kinectes hirdetéseket.Ha tényleg csak a Just Dance ami értelmes rá,akkor ott szárad el a Kinect,az megvan PS3-on.
-
dabadab
titán
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
A Kinecttel az volt a két legnagyobb gond, hogy egyrészt időnként be tudta nézni a dolgokat (úgy is, hogy finom mozdulatokat meg se próbált észrevenni, csak nagy, széles mozdulatokat, ami miatt eleve jó nagy tér kellett neki), másrészt meg iszonyatos késleltetése volt. Elég rossz úgy ügyességi játékokat játszani, hogy egy fél másodperccel előre kell megcsinálni mindent.
Emiatt persze nem is igazán lehetett használni játékokban, nem is használták
-
Corleone33
senior tag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
jól menő?
a maga idejében (xbox 360-asnál) is egy kalap sz@r volt az egész és mocskosul imprecíz, használhatatlan vacak.
-
myckie2
őstag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
? Amikor megjelent az Xbox One akkor már elbukott az egész. Én azon csodálkozom, hogy még gyártották. Az emberek lustaságának meg semmi köze ehhez. Drága egy kiegészítő volt a Kinect és volt kb 10db játék rá.
-
Tian66
senior tag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Inkább kevés tartalom. Vagy?
Igazából inkább kérdezem mint mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest