- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"Eleve tudni lehetett hogy phenom architektúra, tudtuk hogy Ati WLIV 5 GPU architektúra, tudtuk az órajeleket"
Izé, nekem ezek az órajelek meg egyéb krixkraxok sokat nem mondanak, a PH-t is csak a képek miatt olvasom
, de pl. az A4-3400 az kb mit fog tudni egy Athlon X2-höz képest meg kb. melyik VGA teljesítményét hozza?
-
antikomcsi
veterán
Kérlek engedd már meg Neki, hogy leírja a véleményét. Ami nemcsak vélemény, hanem mint olvasom gyakorlati tapasztalat is. És amit mond, azt még csak kétségbe sem lehet vonni, hisz totálisan valós.
Még azt is elfogadom, hogy próbáljátok ráerőltetni a saját (vélt) igazatokat, de ez a trollozás már túlmegy a tűréshatáron egy idő után.
-
djculture
félisten
Majd kiderül nekem eleve az fm1 lapok 25 ezres ára se tetszik.Nyavaja micro atx lapok egybezsúfolva mindennel legf papirnyákkal ennyiért.Megláttam őket azóta is röhögök.Pedig amd pári vagyok.Ilyen lapokat sima am3 -ból 10 ért lehet vennii.Kicsit nagy a felár nem?Proci árára is így számitok de majd kiderül...Mire ide eljut tuti olyan ára lesz annak is mint egy 4 magos am3 procinak.Magyarán ilyen árakkal itthon halott termék .
-
Pusztitusz
tag
Tudod jopar nagyvallalatnal megfordulok evente, sehol sem lattam amd gepet vagy szervert, az irodai munkagepek kategoriat ne a mariskaneni es tsa. 4-6 gepre ertsd hanem 2-10000res gepparkra.
(#88) Abu85
Kik a tomegek? cegek nem, oda szinte mar tradicionalisnak mondhatoan megbizhato intel megy (es az intel grafika tokeletesen eleg irodara), az userek 98%-a azt se tudja hogy az amd eszik vagy harap. -
mirrmur
aktív tag
ez az én véleményem. Vagy ez itt ki nem fejthető? Vagy mi a bajod vele? Én nem vagyok szerelmetes egyik procigyártóba sem (ellentétben látszólag pár membrekével itt). Az én "szerelmem" a pénztárcám, és a benne lévő KP mértéke, ami jelenleg ebben a kontextusban azt kívánja mondani hogy ez egy sz... neki. És ugye tudod ki a TROLL? gondold ki hogy kikre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged