- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
Oliverda #335 üzenetére
"A kisebb lapkákat pedig meg is kell tervezni, tesztelni, stb."
Mondjuk a sokmagossagbol adodo modularis felepites miatt nem lesz olyan nagyon nehez - mondjuk biztos csak nem annyi, hogy kijelolik CAD-ben a lapka bal szelet aztan nyomnak egy DEL-t, de azert olyan sokkal bonyolultabb se lehet.
VOLT-ot sikerult megszervezni?
-
dabadab
titán
Pro:
- siman lehet belole miniITX-es gepet epiteniEn konkretan emiatt varok a Llanora. Ahogy elneztem az A8 tesztjeit, egy A4 paneltappal meg SSD-vel 20 W alatt lesz idle-ban, egyetlen PWM-es CPU huto (amit idle-ban gyakorlatilag hangtalanra lehet lassitani) elintezi a komplett rendszer huteset.
Kiralysag.
(Az csak szerintem vicces, hogy az Intel a BMW, az AMD meg az Audi tipusjelzeseit masolja?
)
-
dabadab
titán
"Eleve tudni lehetett hogy phenom architektúra, tudtuk hogy Ati WLIV 5 GPU architektúra, tudtuk az órajeleket"
Izé, nekem ezek az órajelek meg egyéb krixkraxok sokat nem mondanak, a PH-t is csak a képek miatt olvasom
, de pl. az A4-3400 az kb mit fog tudni egy Athlon X2-höz képest meg kb. melyik VGA teljesítményét hozza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged