- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
djculture #120 üzenetére
Nekem is volt Brazosom, böngészni OK, de egyébként ugyanolyan csonka valaminek éreztem, mint az asszony Atomját. A Catalystról nem is beszélve, sok-sok év Radeon használat után is tud fejvakarást okozni ez a csudálatos program (bírom, mikor az intel IGP-k fapadosságát szidják, miközben csont nélkül megy vele a többmonitoros megjelenítés is pixelpontosan, míg a Brazosnál még a felbontás se volt mindegy, mindnél külön-külön be kellett lőni az túlpásztázást és egyesével elmenteni őket... hát mi ez, ha nem fapad?)
-
Angel1981
veterán
válasz
djculture #110 üzenetére
Erről megy a vita itt a topikban már régóta.
Meg kéne végre érteni, hogy mi (magamat is ide sorolom!), akik komolyan játszanak is a PC-n, csak a piac marginális részét adjuk, nem fognak hozzánk igazodni a gyártók.
A PC-s játékipar amúgy is leépülőfélben van, egyre többen térnek át konzolra - én is fontolgatom, pedig már 20 éve használom játékra a PC-t, és soha nem volt mellé konzolom.
Ezek az APU-k irodai munkára, netezésre tökéletesen alkalmasak, aki meg azt mondja erre, hogy nem az igazi, az gondolkodjon, hogy mit fognak tudni majd 1-2 generáció múlva!
Tényleg nem lesz értelme a diszkrét VGA-knak, ha az APU-k bekebelezik a belépő szintet, a konzolok pedig elhódítják a felsőbb szintek vásárlóit - merthogy erre tartunk.
Persze ez egy folyamat, évek kellenek hozzá.
A gyártóknak viszont a fejlesztések miatt 2-3-4 évvel előbbre kell gondolkodniuk, az NVidia is ezért tért át már a GPGPU-kra egy ideje.
Szerintem az AMD igenis jól eltalálta ezt a platformot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest