- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Hol az ellentmondás? Azt írtam, hogy böngészésre OK, és az igaz is, az asszony Atomjához képest alapfeladatokra jobb volt. De ha már egy mezei, nagyobb meretű tömörítésről van szó, akkor megállt a tudomány, vagyis megcsinálta azt is, de nem phenom II sebességgel. nem is vártam el tőle, de itt sokan azt sugallják, hogy bőven elég mindenre (persze attól is függ, ki mihez van szokva, az öcsém a régi athlonja után még egy brazosnak is örülne vastagon, nekem az ssd-s négymagos rendszer után sovánka volt sok dologra)
Filmezésre is jó volt, főleg, mivel az xbmc-nél ki se kellett csomagolni, ha rar-os filmbe botlott az ember.
Nem volt az rossz összességében, htpc-re nagyon is jó, de nem bántam meg egy percre sem, hogy eladtam és filmezésre külön médialejátszót használok.
Szerk: mondjuk, így visszagondolva nem biztos, hogy objektív képet tudok adni az atomról, mert kerülöm itthon is, mint a leprást. Az biztos, hogy múltkor noszogatott az asszony, hogy hótt lassú a firefox, csináljak már valamit. Kapott egy chrome-ot gyorsan, de tényleg csak ennyit ültem előtte, ahhoz az atomhoz képest még a csurig pakolt egyes ipad-em is száguldó idegbolond
Szóval, böngészési élményeim az utóbbi pár hónapban: Atom rémgyenge, iPad 1 jó, Brazos még jobb, de nekem csak tévére volt kötve, ott kényelmetlen böngészni, Phenom II + SSD húdezsír, ugyanez más procival (ami ez esetben nem lényeg) de ramdisk-re pakolt cache-sel beszarás. Aztán 90%-ban mégis iPad-ről netezek, hiába, a kényelem
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- 3arney - Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest