- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Na, erre voltam kíváncsi, hogy a 3850 mit tud CPU-ra. Szal kb Q6600 alatt van egy picivel. Akkor nem kell..
.
-
Geller72
veterán
Gyanítom, hogy pár hónap, vagy kb. max. egy éven belül debütáló játékokhoz ez a cucc karesz lesz. És akkor? Kuka? Vagy netán veszek majd bele egy natív vga-t? Mert akkor ugyanott leszek, ahonnan elindultam. Most kaptunk egy közepes cpu-t és egy közepes vga-t. Igen, a vga csak közepes. IGP-hez erős, az tény, de mivel jobbára játékra lenne használva, arra azért nem olyan erős. engem igazából még nem győzött meg. Kivárjuk, ki mit szól majd hozzá, ha bevásárolt. Egy 30k-s lappal és mondjuk 130 dodó helyett 130 eurós központi egységgel nem biztos, hogy annyira vonzó lesz. Most akinek AMD-je volt eddig, annak is váltani kell mindent a ramon kívül. Innen már meggondolandó, mert esetleg 10-15k-val lesz húzósabb egy sandy+5850 combó. Ami azért ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- iPhone topik
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest