Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
berghausmann
tag
11 óra folyamatos képernyőidő böngészéssel, illetve pdf-olvasással (játékkal nyilván kevesebb lesz valamivel). Ez nem egy nagy szám, a microsoft a nokia legacy-akksijait dobálja bele az új készülékeibe is, ebben az 530-ban például a jó öreg BL-5J telep van. Hasonló áron egyébiránt a konkurencia is hasonló kapacitású telepet ad.
-
berghausmann
tag
Egész pontosan 3,8666..." kijelzőmérettel büszkélkedhet a készülék.
Itt van némi hasonlítási alap, a mellette lévő készülékeket gondolom felismered. -
berghausmann
tag
-
berghausmann
tag
válasz
bigmen01 #266 üzenetére
Értem.
@jenei1994: Itt van előttem a telefon, egy jobb minőségű TFT-LCD van benne. Nem IPS-technológia. A feketéi amúgy szép mélyek ahhoz képest, hogy csak TFT-panel. Meg a színei is élénkek. Nem kell megijedni tőle, szép képe van. És 20-ért, webshop-ból eszméletlen ajánlat szerintem. Fullos winmob 8.1, nokia HERE maps, navigation, satöbbi, satöbbi.... androidos fagyások nélkül, viszont nyilván kötöttebb is a szoftveres környezet. Összeszerelése is kifogástalan.
-
berghausmann
tag
-
berghausmann
tag
20 ropi az Auchan-okban, T-függően. Annyiért mindenképpen megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A fínnek belépőszintű újdonsága egy és kétkártyás kivitelben lesz kapható, hardveresen viszont egy kicsit visszalépést jelent elődjéhez képest.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest