Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
mrhitoshi
veterán
Ez igaz, de gondolj bele mi mindent lehetne csinálni mondjuk egy 100Mb/s nettel. Nagyon sok mindent. Az NFC-t kihagytam igen, de abban is rengeteg lehetőség lakozik. Szerintem a mai világban a fejlődést visszafogják a nagyobb profit érdekében, de mondjuk ha 10 éven belül megjelennének a holografikus telefonok, akkor azokat is 1000 féle módon lehetne felhasználni.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Tudnak azok hidd el, csak megy egy kicsit a rókabőrlehúzás. De tök mindegy, mert a 2 magos telefonok nincsenek még elterjedve, és a mobil OS-ek sem képesek natívan kezelni még a 2 magot, szóval ez lehet az Apple fegyvere szerintem. Ha beindul majd a HTML5 és a grafikusan gyorsított webes oldalak és a natív 2 magos telefonok korszaka, na meg elterjednek az LTE hálózatok, akkor lesz csak ámulatba ejtős a piac. Most szerintem egyelőre a 2 magos telók fognak hódítani, na meg a true HD kijelzők, amit tuti megkap az iPhone 5, és inentől kezdve az Androidnak kell tartani a ritmust a konkurenciával...
PS4
-
llaszlo
veterán
válasz Arthuro_Adam #27 üzenetére
Még jó, hogy az ilyenekhez az apple-nek semmi köze nincs. A sok nyomi nézi a jutyúkot amire a szintén istenbarmák megcsinálják az ilyen videókat és az egyik hülye elhiszi azt amit a másik hülye kitalált.
Hallottam én már nagyobb ökörségeket amiket az ember a neten látott és elhitte.
Sok a hülye na.mrhitoshi: Szerintem most egyáltalán nem lesz olyan nagy durranás. Nagyon újat már nem tudnak kitalálni. A többi gyártó sem tud már semmi igazán ütőset csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Még ha nem is szándékozok venni egy ilyen készüléket, azért a megjelenés felborzolja a piacot, szóval már várom.
PS4
-
Kashim
őstag
válasz Arthuro_Adam #42 üzenetére
Az a billentyűzet szerintem nem holografikus hanem lézeres is lehetne, olyan pedig már nagyon régóta van a piacon, mondjuk van is még mit rajt finomítani, de az Apple ehhez hasonló (újra feltalált) ötletekből szokott meggazdagodni. Persze 0% az esély, hogy helyet kapjon a következő iPhone-ban, de pont az a rész annyira nincs eltúlozva szerintem.
(#40) kutkut:
Szerintem most, hogy már van itthon hivatalos Apple Store, még ha csak online is, nem fogják ezt eljátszani. Hivatalos árazásnak úgy kellett volna mennie, hogy tavaly is a 3GS árát kapja az i4 és akkor nem lenne ilyen böszmeség a webshopban, hogy 30k különbség van két készülék közt, miközben generációs szakadék tátong közöttük. Ráadásul a korábbi modellből is csak 8 gigás. Ilyen áron, egy vicc. Szóval én arra tippelek hogy a 3GS-t kivonják, és egyel lejjebb tolják az egész palettát. Ha lesz pofájuk a mostani i4-nél magasabb áron adni, akkor elmehetnek a *** francba...*A csillag helyére tetszőleges káromkodás helyettesíthető.
[ Szerkesztve ]
-
debrejo
senior tag
válasz Arthuro_Adam #27 üzenetére
röhögni fogsz, ugyanerről beszélt két munkatársam hogy hologrammos bill lesz benne. És tényleg működik a pr
-
DeathAdder
veterán
Mindennapi ájfon hírünk mára is megvolt.
Szerintem nem volt ember a földön, aki ezt ne tudta volna, ugyanis a mobilaréna egyszer már közzé tette ezt a hírt..[ Szerkesztve ]
-
Akoneira
tag
Nekem már a 4. formája se tetszett...ha az 5 visszatér a 3gs formára akkor lehetek elgondolkodom rajta hogy jövőre vegyek egyet....
Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #36 üzenetére
nekem is lessz,mindjárt nyomtatok.
-
Oppenheimer
nagyúr
Van 1 eladó meghívóm
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
törölt tag
Én arra lennék kiváncsi,hogy mennyi iphone 5 lett a tűz áldozata 27.-én
-
p87
senior tag
És az akkuja is jó vékony lesz.
Nem tudom, ha tényleg megkapta az A5-öt és 1400-as aksi van benne hát...Meg ez a lefelé vékonyodó forma nekem nagyon nem tetszik nézzen ki bárhogy is, mint egy spatula vagy ajtó ék.
Ne vegye senki flame-nek, nem akarok vitát csak leírtam a véleményem!
-
knyitogato
őstag
Kíváncsi vagyok, lesz-e antennagate ezzel is.
-
keIdor
titán
Nagyon vékony lesz a telefon, nem semmi. Nagyon kíváncsi vagyok már a kinézetre.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Arthuro_Adam
őstag
Ma a buszon a mellettem álló középkorú ember nagyban mesélte a vele utazó nőnek, hogy hamarosan bejelentik az iPhone 5-öt, aminek az ára legalább 350ezer lesz, mivel az iPhone 4 most 2 kiló, de lényeg nem ez volt.
Nagyban ecsetelte, hogy az 5-ben hologrammal kivetített billentyűzet lesz, meg mindig, ami a youtube-os videóban van. Jól működik a PR Ha a csávó vesz majd egy ilyet, nagyot fog csalódni
-
Picco
addikt
válasz Depression #24 üzenetére
a (asszem)8.5 milis sgsII is kezelheto, bar ha 5mmes lesz akkor jonnek majd a szamuraj videok
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
törölt tag
válasz Depression #24 üzenetére
Ezt honnan veszed hogy 5 miliméteres lessz?És akkor hogy teszik bele a 3.5-es jack aljzatot?
Amúgy az hogy lehet hogy én nem kaptam meghívot?
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Engem már a teszt érdekel.
Főleg az, hogy egy 5mm-es teló mennyire kezelhető. És hogy mennyire fogja unalmasnak találni a tesztelő az ios-t.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
keIdor
titán
Minek egy olcsobb varians ha mar 1.5 eve piacon van? Ez lesz az i4, ami atveszi a 3GS helyet... Egyebkent kivancsi vagyok ra mar nagyon, foleg a formajara, vajon milyen lesz?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Előben lehet majd valahol követni az eseményeket?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
törölt tag
Megjelenhetne már.Várom.
-
anubys1984
aktív tag
Várom már, de csak annyira, hogy a végén a hírösszesítőt olvassam el.
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Maxentius
addikt
Érdekes h pont 4-én lesz az i5 bemutatása - ez alapján inkább 4S-nek gondolnám ha már számmisztika.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
a.sebi
őstag
válasz PowerBuldog #3 üzenetére
Specifikáciok erdekesebb hogy vajon tenyleg 2 féle iphone lesz az idén...iphonenál mindegy a specifikáció... akárki akármit. mond az apple minden evben kiadja a legjobb telefont....
-
catroot
veterán
Kíváncsian várom!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
kcsa
veterán
kezdek moonman szindrómában szenvedni, de wp 7.5-ről nem jött hír, bezzeg iphone-ról igen...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
rep3at
őstag
Ez a meghívó tök jó lett, beszédesek az ikonok
Forward thinking. كرر
-
DiVaD
senior tag
Végre! Mondjuk Én nagyon kíváncsi leszek a hazai árazásra.
Szerintetek még októberben hivatalosan lesz itthon (szolgáltatónál)? Vagy ez csak egy álom? -
Socket A
aktív tag
Kíváncsian várom a specifikációkat
"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest