- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Annak idején (mikor az Xperia Play megjelent, akörül) még láttam valami halvány reménysugarat. Csomó minőségi játékot portoltak, készítettek akkor androidra. Ott volt a GTA, Max Payne, nem hivatalosan az RTCW is. Voltak kifejezetten mobilos címek, a Modern Combat széria, a N.O.V.A, vagy akár a Dead Trigger.
Aztán valahogy visszaléptünk kettőt szerintem...
-
kilua
senior tag
Ezt most nem értem, a hírben pont arról van szó, hogy egyre több játék jön mobilra is (pl warframe, apex legends, seven deadly sins origin, meg most a COD warzonet jelentették be)
Illetve lehet hozzájuk kötni gamepadot (a nagy gamepadokhoz adott telefontartó nem jó, olyan kell ami a telefon két oldalán van) aztán vannak emulátorok pl aethersx2 ps2höz, dolphin GameCubehoz [link] bejelentették a xeniát xbox360hoz (ha máshogy nem, így mégis lesz gta4-5 mobilon) stb ... de akár ARM windowst is lehet telepíteni [link] elvileg az android 13tól lesz virtualizáció natív közeli teljesítménnyel, tehát azzal egyszerűbb lesz, főleg ha nem ilyen 5 éves snapdragon 845ös telefonon futtatjuk hanem gamermobilon, kész egy gyengébb steamdeck ha kiforrja magát [link]
Lényeg az hogy egy androidos telefonon elég sok dolog van amivel ki lehet használni a teljesítményt iOSen ... nos azt nem értem, se emulátort se virtualizációt nem akarnak engedélyezni, pedig abban van a legerősebb soc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest