- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Akkor használj Norton Disk Doctort, és meg van oldva minden problémád. Nekem régóta 2000 van fent, és még egyszer sem fagyott le. Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem többet ér a stabilitás, mint 2-3% plusz teljesítmény. A mai programok közül meg minden fut 2000-en, nekem nincs problémám vele.
-
rii
nagyúr
ne add bu'nak a fejed .... :)
az ikszpee' meg a kindauze 98 'es ME kozott azert volt akkora inkompatibilitas, mert az ikszpee' mar NT alapokon nyugszott .... :) a longhorn ezt mar tovabbviszi ... ott nem kell megint elja'tszani valami hasnonlot ..... nem akarom ve'deni se a kindauze-t, se a emes-t.... nehogy valaki fe'lree'rtse .... :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest