- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Akkor használj Norton Disk Doctort, és meg van oldva minden problémád. Nekem régóta 2000 van fent, és még egyszer sem fagyott le. Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem többet ér a stabilitás, mint 2-3% plusz teljesítmény. A mai programok közül meg minden fut 2000-en, nekem nincs problémám vele.
-
Goose-T
veterán
Szeretnék végre egy olyan oprendszert látni, ami optimális hardverkihasználás mellett, a felesleges funkciók (WinFS, alpha blending, egyéb parasztvakítás) mellôzésével futtatni tudja a legtöbb programot. Egy opre akkor lesz hatékonyabb, ha ugyanazon a hardveren az újabb verzió gyorsabban futtatja ugyanazt a programot. A Longhorn-nál már elôre látom, hogy nem ez fog történni.
-
Goose-T
veterán
WinFS? Ekkora baromságot! Az biztos nem fogja lassítani, hogy a címe alapján is kereshetünk egy zeneszámot. Ugyanolyan, mint a többi funkciója a Longhorn-nak: forgatható ablakok, áttetszô ablakok, stb. Kinek kellenek ezek? Miért nem tudnak érdemi újításokat hozni? Annyi hülye fejlesztésük van, hogy mindig sikerül a hatékonyságot a hardverfejlôdés ellenére egy szinten tartani!
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest