- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
freya
aktív tag
Ugyan már, Oracle-t leszámítva nem tudnék igazán sok programot mondani amit átírnak Linuxra.
Grafikusként ezekre nincs nagy rálátásom, de azt tudom hogy a munkámhoz szükséges programok 0%-a létezik Linux alatt. Egyik sem. Corel volt, de az se sokáig, igaz ott a MS állította le a fejlesztést... -
freya
aktív tag
Mennyi egy csapat átképzése Linuxra? Mennyi a programok átírása linuxra?
Ezeken érdemesebb elgondolkozni. Mert ezeknek a költségeiből évtizedekig lehet fizetni a MS licenceket, ráadásul messze nem egy szar platformról van szó. Sőt, abban sem vagyok biztos hogy jobb létezik. Bár ehhez már én kicsi vagyok... -
freya
aktív tag
Jó lenne ha sokan megértenétek, hogy ez nem egy letöltöm/elkérem a havertól feltörve, új fikázni való OS ami szarabb meg lassabb meg ...
hanem ez egy kiforrott, nagyon hatékony és stabil SZERVER, NAGYVÁLLALATI OPERÁCIÓS RENDSZER, nem pedig a játékok is alig futnak rajt, mennyire szar meg minek kell neki ilyen erős gép, fikázni való dolog. Ami nem nektek való, abba minek belepofázni?
Akinek nem inge, ne vegye magára. Az se aki nem érti hogy mit keres a prohardveren egy ilyen hardware-független hír. Meg linuxosok se, talán megvan az oka annak hogy a döntő többség ezt az oprendszert választja.
Aktív témák
Hirdetés
- Real időjárásjelentés
- Hobby elektronika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest