- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
biga
őstag
Hát ha így van, akkor viszont a telefonos segítség tudja rosszul, ugyanis én meg beszéltem velük (pár napja) és ott levezették ezt nekem, + elmondták, hogyha további infora van szükségem, lsd. a fenti link. Szóval szóban nekem ez az információ jött le. Visszakérdezésemre is csak azt mondta, hogy biztos, hogy így van. Én is így tudom, ők is ezt mondták (másik vitás kérdés miatt hívtam őket). Én még mindig annak hiszek, amit személyesen mondtak!!
-
biga
őstag
a garancia nem egyenló a jótállással, bár az ideje lehet egy. A garancia az, hogy a gyártó vállalja (garantálja), hogy x ideig biztosít alkatrészt/cserét stb. az adott alkatrészhez, stb. A hétköznapi értelemben a legtöbben keverik a kettőt (én is garanciát mondok jótállás helyett, az jobban elterjedt!). Pl. egy monitorra 3 év jótállást vállalnak (nézd meg a ''garancialevelét'' a monitorodnak), de az alkatrészellátást ált. (10000Ft felett így van) vagy 8 évig biztosítania kell!
Tehát még egyszer: a garancia nem egyenlő a jótállással!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 1 Tb-os NVME-k
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest